Magánklinika vagy kórház?
Hát ha megengedheted magadnak magánkórház!
Én a nagyobbik lányomat kórházban(István) szültem,mindenki lebeszélt a magánról,mert hogy 3 napot bárhol ki lehet birni,stb... Hát szörnyű volt.Utána a kicsi lányomat a Telkiben szültem,igaz nem volt olcsó,de nekem megérte,1000x különb és emberségesebb is...
Kérdés, érdemes-e 3 napért egy valag (bocs a kifejezésért) pénzt kiadni. Én a SOTE II.-n szültem. A szülőszoba bármelyik magánkórházzal felveszi a versenyt (nézd meg). és a gyerekintenzívje utánozhatatlan (sajnos szükségünk volt rá, úgyhogy tapasztalatból beszélek). Tehát biztonságos és a szülőszoba igényes. Aztán nekik vannak magánszobáik is, ha esetleg külön akarnál lenni (fizetős). Tehát minden megvan.
Én kérhetem azt, hogy ott szülhessek vagy az orvosomtól függ?
Ha jól tudom orvostól függ. Minden orvosnak megvan a maga kórháza. De tudom ajánlani a nőgyógyászomat. :)
Megköszönném, Pesten élek
Mind kettőt a Margitban szültem, tök ingyen (10 éve és 1 éve). Illetve ezért fizetek TBB-t.
Normális szülészet, 1 ágyas , zuhanyozós szülőszobák, szól a zene, 3 ágyas kórterem
Minek kiadni egy csomó pénzt, csak lehúzás.
Ez nem wellnesshétvége, hanem szülés, ami után úgyis kipurcan az ember, és nem tv-t fog nézni,vagy hasonló luxussal foglakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!