Istenhegyin a 12. Heti kombinált teszten kinek mi a tapasztalata? Alaposak? Mennyi idő kb?
Ebbe az 51.000ft-ba mi tartozik bele? Vajon adnak képeket és videot a babarol? Esetleg külön lehet vasarolni?
Lintner Balázs Dokrot Úrról vélemények?
Kb 3 hete voltam ott, vérvételt csináltak aminek még aznap du megkaptam emailban az eredményét és telefonon is felhívtak, elmondták.
Az uh olyan 20-25 perc volt kb, mindent mondott, mutatott közben a dr. A végén kaptunk 6db papírképet, és a teljes vizsgálatot videón rögzítik, és kiküldték szintén még aznap emailban.
Én másik dokinál voltam, így róla nem tudok véleményt mondani
Lintnér Balázs jópofa szimpi doki.
Alapos is.
Mi kardiológiai vizsgálaton és 18. Hetin voltunk nála.
Fontos, hogy nem kardiológus, végül voltunk máshol is, amit ő nem szűrt ki, azt a János kórházban igen.( kisebb az egyik oldali kamra)
De az alap 12. Heti vizsgálathoz a szaktudása teljesen megfelelő.
Mindent elmond, megmutat.
A 12.hetin máshoz kerültünk, a baba nemèt is meg tudták mondani ( kétséget kizáróan, mert beterpesztett a fiam, laikusként is megvolt)
Digitálisan lehet kérni a leleteket.
Kaptunk nyomtatottan is ( egyébként a Czeizelben ez sokkal rendezettebb, egész mappányi képet kaptunk..)
Vérvétel
És egy 15-20 perces vizsgálat van benne, ha valami indokolja, ( akár csak nem látszik rendesen, mert úgy fekszik) akkor picit hosszabb.
Amit néznek azt mindig elmondják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!