Kombinált teszt eredményemtől elkeseredtem, véleményt szeretnék és sajàt tapasztalatokat?
PAPP-A Mom alacsony lett (Utrogestán hüvelykúpot használtam 2,5 hétig enyhe barnázás miatt)
27 éves vagyok 172 cm., 73kg
12.hét 6 naposan vegeztek a tesztet.
CRL: 66mm
FL: 7mm
Bpd:21mm
NT: 1,44 mm
Orrcsont látható, hiánytalan végtagok, ritmikus szivmukodes, elenk magzatmozgas, ep koponya konfiguarcio, magzatviz mennyisege a terhesseg eletkoranak megfelel gyomor es holyagtelitodes van.
PAPP-a : 0,277 Mom
Szabad b hcg: 1,048
Életkori kockázat:
T21: 1:1164
T18: 1:13744
T:13: 1:20000
Kozepes kockazatot kaptam. A nogyogyasz nagyon negativ volt es lekezelo, mar arrol beszelt, hogy el kell gondolkozni, hogy mit szeretnek (megtartani vagy sem..) kertem nezze meg a babat mert latni akartam es azt a valaszt kaptam, hogy minek nezne meg, most voltam kombinalt teszten..
holnap megyek NIFTY tesztre az Istenhegyi K.-ra, jart mar valaki hasonloan hasonlo eredmenyekkel? Borzasztoan aggodok :(
A helyedben nem aggódnék. Tudom könnyű mondani.
Ellenben keresnék másik orvost.
Ezt nem mondanám rossz eredménynek.
Viszont keress másik dokit.
Ez nem rossz eredmény
Nekem is alacsony hormon volt
Voltam genetikai tanácsadáson majdnem amniocentézist akart a dokim
De a Sotén nem találták indokoltnak
Nekem rosszabb lett
És idősebb is vagyok
Ha lesz még gyerekem azonnal niftyt vagy Prenat csináltatok..
Jah a lényeg
Makkegészséges gyerekem lett
Lehagytam a szamolt kockazatot:
Down kór: 1:780
Edward kór: 1:20000
Patau kór: 1:10992
A kerdesben az eletkori kockazatot irtam csak, igy mit mondotok? :(
Koszonom az eddigi valaszokat!
Masik orvoshoz megyek.. ehhez soha tobbet nem szeretnek hisz mar temeti a gyerekem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!