Kombinált teszt eredményemtől elkeseredtem, véleményt szeretnék és sajàt tapasztalatokat?
PAPP-A Mom alacsony lett (Utrogestán hüvelykúpot használtam 2,5 hétig enyhe barnázás miatt)
27 éves vagyok 172 cm., 73kg
12.hét 6 naposan vegeztek a tesztet.
CRL: 66mm
FL: 7mm
Bpd:21mm
NT: 1,44 mm
Orrcsont látható, hiánytalan végtagok, ritmikus szivmukodes, elenk magzatmozgas, ep koponya konfiguarcio, magzatviz mennyisege a terhesseg eletkoranak megfelel gyomor es holyagtelitodes van.
PAPP-a : 0,277 Mom
Szabad b hcg: 1,048
Életkori kockázat:
T21: 1:1164
T18: 1:13744
T:13: 1:20000
Kozepes kockazatot kaptam. A nogyogyasz nagyon negativ volt es lekezelo, mar arrol beszelt, hogy el kell gondolkozni, hogy mit szeretnek (megtartani vagy sem..) kertem nezze meg a babat mert latni akartam es azt a valaszt kaptam, hogy minek nezne meg, most voltam kombinalt teszten..
holnap megyek NIFTY tesztre az Istenhegyi K.-ra, jart mar valaki hasonloan hasonlo eredmenyekkel? Borzasztoan aggodok :(
Az elejen meg nem is ereztem ekkora aggodalmat, a kedves nogyogyasz váltotta ki belolem a kedves szavaival.
Koszonom az eddigi valaszokat, egyebkent holnap megyek NIFTY tesztre illetve elso babam es nem volt meg ilyenben tapasztalatom ezert is raz meg talan jobban
Fizetek nem is keveset..20/alk.
Ma 3percert es az abban elhangzott kedves mondanivalojaert 12 ezret kert es kb else olvasta mi van a papiron csak h kozepes es ennyi
Most csinálták meg a tesztet. Remélem minden rendben lesz. Nagyon normálisak voltak az Istenhegyi Gendiagnosztikában. Igyekszem nyugodtabb maradni addig.. ez az 5nap maga lesz a “pokol”.. esetleg Pesten tud valaki normális szülész-nőgyógyászt, lehetőség szerint nőt?
Köszönöm
Túlpörgöd, de én is aggódtam
( nálunk Edwards és Patau eredmény volt rossz)
A dokit váltss le
Hamar
Alkalmanként 20E ft-ért azért normális tájékoztatást kellene adnia ( sztk-ban is de nyilván itt nem kapod mindenesetben meg), és ha kéred zokszó nélküli Uh-ot csinálnia ( ez sztkban nincs)
Ez a nô konkrétan rá pillantott az eredményre és ennyi, 3 perc volt az egész.. semmit nem mondott a gusztustalanságain kívűl.. semmilyen tájékoztatást.. “de nem lenne a helyemben”..
Azóta nektek minden rendben? Edwards és Pataura csinaltatok valami tesztet? Mi lett az eredmeny?
Minden jot kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!