Lányok, ha a párotok ikreket szeretne (és minden adva van, mindegy hogy 5-10 millióba kerül a legjobb szülészeti magánklinika, állandó felügyelet, ultrahang, legjobb szülész orvos, stb.) belemennétek? Végigcsinálnátok a beültetésest, stb?
Remélem troll kérdés.
Nem, amúgy sem akarnék ikreket. Mesterségesen meg pláne nem. De amúgy nem is tart még itt az orvostudomány. Vannak ejárások amik növelik az ikerterhesség esélyét, de garantálni senki nem tudja.
Te nem az a hülye pics@ vagy aki szerint minden kismama szomorú csak ti rihegtek röhögtök a pénzes kanciddal?
Amúgy olvass utána hogy működnek ezek a dolgok, vagy kérdezd meg a híres nőgyógyász ismerősödet és nem mell baromságokat kérdezned. Ha egy párhuzamos univerzumban lehetne ilyet csinálni sem vállalnám be. Az iker terhesség magas kockázatú, sok esetben koraszüléssel jár, ami további egészségügyi problémákhoz vezethet Aki ezért pénzt fizetne az nem tiszta teljesen.
Én is magánklinikán, minden jóval szültem. Attól az még kvára fájt, a testemnek attól még annyi, hogy van nedves törlőkendő meg mosolygós szülésznő, attól az még ugyanúgy szülés, ugyanúgy üvöltesz és ugyanúgy szarod össze magad, akkor is, ha festmény van a falon és nem málik a vakolat. Aztán ugyanúgy haza kell vinni azt a 2 gyereket, etetni, pelenkázni, éjszakázni (iker vagyok, anyukámtól hallom, min ment keresztül ezért), és elhiheted, ha 1 gyerekes szülők kivannak, akkor az ikreseknek kiesik 2-3 év az életükből úgy kompletten mire felfogják, hogy mikor van reggel és mikor este.
De persze... ez csak annyi, hogy kifizeted és kész.
Ez a szokásos napi incel bicska nyitogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!