Lányok, ha a párotok ikreket szeretne (és minden adva van, mindegy hogy 5-10 millióba kerül a legjobb szülészeti magánklinika, állandó felügyelet, ultrahang, legjobb szülész orvos, stb.) belemennétek? Végigcsinálnátok a beültetésest, stb?
Nem.
Inkább a már megszületett gyermekre költeném azt a pár millió forintot vagy félre raknám Neki életkezdési támogatásra, tanulásra, utazásra, amire Csak szeretné.
Egy gyerek is nagyon nagy vállalás, nemhogy egyszerre kettő.
A kedved párod mindenben segítene 100 %-ig? Mert tök jól hangzik, hogy ikrek meg ilyenek, de majd megtudod, hogy eggyel is nehéz.
"Ezt nem lehet elintézni, azért gyakoribb az ikerterhesség beültetés esetén, mert akkor több embriót ültetnek be" - Persze, meddőségi probléma esetén (a hormonkezelés is azért kell).
Egészséges, termékeny nőnél annyi a különbség, hogy nem a hálószobában küzd az az 1 sperma, hogy bejusson, hanem klinikán egyből 2 embriót ültetnek be.
"nem lehet elintézni" - Magánklinikán? Viccelsz? :D Pénzért kb. bármit... Régen voltam sztk-ban vérvételen, huh, rémálom, 1 óra sorbanállás után belémnyomta a tűt, vénám elpattant, újraszúrt, majd nem volt vákuum a csőben, így a másik karomba is, komolyan, annak örültem, hogy új volt a tű... (úgy két hétig véraláfutásos volt a karom). Nemrég magánklinikán (a vízesés, meg a bérelt virágok azért túlzás volt), de maga a vérvétel is úgy kezdődött, hogy megkérdezték, jól vagyok-e, mert tudnak hozni tolókocsit, majd bent lefektettek egy ágyra, szintén, hogy jólvagyok-e, mert van víz, meg mentolos nedves kendő, érzéstelenítő a szúrás ellen, stb. csak pislogtam, hogy ilyen létezik?! Mondjuk a végösszeg szép volt...
Hogyan lennének ikrek, ha egy ciklusban 1 pete érik meg?
Neked se sok biológiai jártasságod van. Tudod, ezt hívják egypetéű ikrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!