Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy recepcióssal, aki egy egészségközpontban (magánklinika) dolgozik. Ugye ő nem láthat bele minden egészségügyi dolgomba? :O
Fogalmam sincs hogy mit csinál egy recepciós egy magánkórházban; ha be kell vinnie a betegekrol bármilyen adatot a rendszerbe, akkor beleláthat a betegek dolgaiba.
De csak azokéba, akik abba az adott kórházba járnak.
Ha te egy közkórházba vagy másik magándokihoz jársz a nyavalyáiddal, akkor 100% hogy nem látja, mert az egy teljesen más rendszer.
#2 vidd már a fétiseidet egy másik kategóriába.
A recepciós biztos semmilyen adathoz nem férf hozzá.
#4: Azt a nővérke csinálja, nem a recepciós.
Ő foglalja az időpontokat? Akkor tudni fogja, mire mész...
Én voltam magánklinikán, felhívott egy ismerős, hogy jól vagyok-e, mert a barátja látta, hogy mintavételre megyek rák miatt. A srác ügyfélszolgálatos/recepciós volt, nem nála kértem időpontot, látta a nevem a rendszerben, hogy mikor és mire megyek.
Szerencsére nem lett bajom, de legszívesebben kirúgattam volna, pedig bírtam, de etikátlan, még ha felajánlotta is, hogy használjam a dolgozói kedvezményét, egyszerűen nem volt rendben az egész. Nem vettem igénybe egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!