Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El tudnád fogadni, ha a...

El tudnád fogadni, ha a gyereked homoszexuális lenne?

Figyelt kérdés

Hogyan reagálnál a "bejelentésre"?

Kellene idő, hogy feldolgozd, vagy egyből elfogadnád?

2022. júl. 11. 16:23
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Támogatnám mindenben.
2022. júl. 11. 16:29
 2/45 anonim ***** válasza:
16%
Nem.
2022. júl. 11. 16:30
 3/45 anonim ***** válasza:
82%

egyből elfogadnám persze, 2022 van basszus, a csapból is ez folyik.

mondjuk nekem soha nem volt problémám senkivel amiatt mert bi-, homo-, hetero, a- vagy bármi más szexuális. azt is elfogadnám, ha transz, nem érdekelne mit szól a szomszéd vagy a távoli rokonság.

2022. júl. 11. 16:31
 4/45 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy érzem el tudnám fogadni és a férjem is. Az biztos, hogy ugyanúgy szeretnénk és a párját is szívesen latnànk. Nekem az a fontos , hogy a gyerekem boldog legyen. Mondjuk mi alapból nem vagyunk meleg ellenesek. Viszont azt azért nem állítom, hogy nekem mindegy ez az egész, mert nem. Ugyanis nagyon nagyon sajnálnám, hogy rengeteg bántàs éri majd egész életében. Mondanàm, hogy leszarom mit gondolnak a rokonok ,szomszédok , de nem bírom elviselni ha ok nélkül bàntanak valakit. Emiatt lennék csak szomorú. Demindketten maximálisan támogatnánk az biztos.
2022. júl. 11. 16:32
 5/45 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen elfogadnám és támogatnám.
2022. júl. 11. 16:32
 6/45 Kólauborkával ***** válasza:
90%

El, de szerintem ezt a szülö látja a guereken, már ha érdekli. Aki meleg ismerösöm volt, azoknak az elött tudták a szülei, hogy elmondta volna.

A drogosokkal ugyan ez a helyzet, a szülö már tudta, a vallomás csak megerösités volt.

Tehát egy normális szülönek ez sem meglepetést sem felháborodást nem kéne okozzon.

2022. júl. 11. 16:34
 7/45 anonim ***** válasza:
93%
A lányom leszbi, elfogadtam, de furi. Inkább attól félek hoyg sok hülye bántja, deszerencsére eddig nem tálálták meg a gyökerek. Ha a fiam lenne meleg őt jobban félteném, ott nagyobb az elnem fogadás.
2022. júl. 11. 16:38
 8/45 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem különösen zavarna, mert van több meleg ismerősöm és nagyon szeretem őket, semmiben sem mások mint bárki azon kívül hogy azonos nemuekkel vannak kapcsolatban. Oltozetukon, viselkedesukon szinte alig látszik. Viszont ha transznemu lenne, vagy ha az a nagyon feltűnő igazi sztereotip nyavogo hangú rózsaszín csillamponis típusú meleg fiú lenne az egy kicsit zavarna, de próbálnam elfogadni.
2022. júl. 11. 16:43
 9/45 anonim ***** válasza:
95%
Elfogadnám. Fura lenne, és kellene idő, hogy megszokjam. Nem örülnék neki, mert tudnám, hogy így nehezebb élete lesz és félnék, hogy bántják.
2022. júl. 11. 16:45
 10/45 anonim ***** válasza:
95%
Édesanyám nekem azt mondta régen,hogy őt nem zavarná az se ha meleg lennék,csak lennék már végre normális.(ezt arra értette,mivel eléggé rossz dolgokat tettem régebben) Neki mindegy lenne hogy milyen nemű lenne az illető,aki mellett megtalálnám a boldogságot,csak az a fontos,hogy normális legyen hozzám,és én is őhozzá,hogy együtt boldogok legyünk.Én is így gondolkodnék,ha lenne gyerekem,és elmondaná hogy a saját neméhez vonzódik.
2022. júl. 11. 16:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!