El tudnád fogadni, ha a gyereked homoszexuális lenne?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnál a "bejelentésre"?
Kellene idő, hogy feldolgozd, vagy egyből elfogadnád?
2022. júl. 11. 16:23
21/45 anonim válasza:
De nem őt nem szeretném továbbra is, hanem magamat okolnám, hogy mit rontottam el.
Ez nem olyan dolog amit elronthat az ember...
22/45 anonim válasza:
Elfogadnám, mivel ezt nem ő választotta. Születésekor eldől, genetikai dolog!!! Aki azt hiszi ez nevelés kérdése, az sötét mint az éjszaka!
23/45 anonim válasza:
Nyilván elfogadnám, az a lényeg, hogy boldog legyen. Inkabb attól félnék, hogy máshol előítélettel fogadnák, kinéznék, bántanák őt .
24/45 anonim válasza:
Egyből, de azt úgyis előbb fogja megtudni hogy én bi vagyok 😄
30/N
25/45 anonim válasza:
22.Pontosan! Anyám egyik ismerőse full heterora próbálta "nevelni" a saját gyerekét de mindenki látta hogy más, kivéve az anya, ő valahogy abban a hitben élt hogy biztos hetero lesz és lesz férje, gyereke neki meg unoka...stb. mert ő így akarta, és mikor önállósodott, nem volt az anyja kényszerei alatt akkor bontakozott ki jobban hogy ő a lányokat szereti és annyira ledöbbent az anya hogy hihetetlen milyen parádét rendezett emiatt...szerencsére nem tagadta ki de vannak ilyen emberek akik azt hiszik hogy ez nevelés kérdése és hogy elronthatják a dolgot pedig nem...sajnos egy ideig az anya annyira depressziós volt emiatt, hogy ez hatással volt a lányára is, de ezt nem vette észre, viszont idővel megbékélt vele.
26/45 anonim válasza:
Szerencsere olyan orszagban elek, ahol ez elfogadott es normalis. Elfogadnam persze.
27/45 anonim válasza:
Igen, de borzasztóan félteném és lehet arra terelném, hogy külföldön próbáljon boldogulni. Mert Magyarország sötét középkor ebben a témában.
28/45 anonim válasza:
Remélem olyan lesz a kapcsolatunk, hogy nem kell bejelentenie, mert már eleve tudni fogom. Férjem nevében is írhatom, hogy mindketten rögtön elfogadnánk.
29/45 anonim válasza:
"Nyilván nem zavarnám el itthonról vagy bármi ilyesmi. Attól a gyerekem marad. De nem tudnék örülni. Ez az igazság. Ettől nem tartom magam szar anyának."
De ebben mi a fura? Azt volt a kérdés, elfogadnád-e vsgy sem, nem az, hogy örülnél-e. Nyilván senki nem repesne a dologtól, ez egyértelmű.
30/45 anonim válasza:
Persze, ez annyira huszadrangú kérdés szerintem. Mármint annak nyilván fontos, aki coming outol, de amúgy egy ember személyét egész más dolgok határozzák meg. Max annyi változna, hogy a jelenleg tini fiamtól nem azt kérdezném hogy ez a csajoknak bejön-e, hanem hogy a pasiknak bejön-e (amikor pl a tökét vakarva, üvöltve böfög - eskü nem bunkónak neveltem 😅 na az zavarna, ha ilyen lenne mások előtt is, de ha meleg lenne az kicsit sem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!