Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A külvárosi/vidéki anyukák...

A külvárosi/vidéki anyukák ducibbak vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

Nyilván nem mindenki, de amikor egy viszonylag frekventált pesti helyről a város peremére, kisvárosi hangulatba költöztünk és elkezdtem oviba járni a nagyobbik gyerekemmel akkor láttam, hogy ott az anyukák elég 80%-a jó húsban van.

Megszületett a kistesó és pótcselekedetként annyi édességet ettem, hogy szépen beálltam a sorba.😅 Ha nem szoptatnék igyekeznék eldurvulni edzés terén és sanyargatnám magam. Legalábbis ez a terv, viszont ràjöttem, hogy az egyetlen kikapcsoló dolog itt nekem az evés.

Lehet mások is unalmukban falják tele magukat?

(Nyilván nem úgy unatkozom 2 gyerek mellett, hogy lógatom a lábam csak nem járok kikapcsolódni, mert innen minden számomra élvezhetőbb programra csak az utazás 1,5 óra és a kisebb gyerekem nem akarom itt hagyni sok időre még.

Baràtnőim "távbarátnők", nagyon ritkán jön össze tènyleg a tali

ma 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Csak te vagy az.
ma 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon erős sarkítás és nem gondolnám, hogy "unalmukban" esznek a külvárosban az anyukák. :D Én legalábbis biztos nem, mert bár külvárosban élünk, vannak barátaink helyben, szeretek sétálni is, stb., napközben pont ugyanannyira tudnék máshol is elszakadni itthonról, mint itt, mégis elkap néha a gépszíj. Én inkább úgy gondolom, hogy a belvárosban lenne ez méginkább így, ahol lehet alig mernék kimenni a két kisgyerekemmel egyedül, nehogy gond legyen a forgalomban.

Akkor vannak durván csokizabálós napjaim, amikor rosszul aludtunk, fáradt vagyok. Ordít a szervezetem az édesért. Gondolom mert gyorsfelszívódású szénhidrát, könnyű és gyors energia, csak hát sz*r. 4 hónapos a babánk, rajtam maradt 10 kg a szülés után, most kezdek tudatosan odafigyelni arra, hogy mit eszek, hogy pl. csoki ne is legyen itthon, mert akkor vége (:D) és többet mozogjak a gyerekekkel és a mentális egészségem miatt egyedül is! Nekem eszembe sem jutott, hogy a külvárosi életem miatt vagyok dagadt... :D

ma 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéki anyuka vagyok. Én meg az ellenkezőjét tapasztalom. Itt van mit csinálni, kert, udvar, állatok... Jó testmozgás
ma 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek #3-al.

Panelban éltünk olyan voltam mint a víziló 🤣🤣

Aztán elköltözünk vidékre, lett kert, udvar, és máris sikerült ledobni pár kilót, pedig ugyanannyit ettem, csak több volt a mozgás

ma 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem jó megközelítés. Vannak anyukák, akik elhagyják magukat és vannak aki nem. Az elhízás az igénytelenség egyik mutatója és nem földrajzi kérdés. Én két szülés után is tartom a súlyomat, sőt, amikor még picik voltak még veszítettem is belőle, mert kifárasztott az éjszakázás.
ma 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!