Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A külvárosi/vidéki anyukák...

A külvárosi/vidéki anyukák ducibbak vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

Nyilván nem mindenki, de amikor egy viszonylag frekventált pesti helyről a város peremére, kisvárosi hangulatba költöztünk és elkezdtem oviba járni a nagyobbik gyerekemmel akkor láttam, hogy ott az anyukák elég 80%-a jó húsban van.

Megszületett a kistesó és pótcselekedetként annyi édességet ettem, hogy szépen beálltam a sorba.😅 Ha nem szoptatnék igyekeznék eldurvulni edzés terén és sanyargatnám magam. Legalábbis ez a terv, viszont ràjöttem, hogy az egyetlen kikapcsoló dolog itt nekem az evés.

Lehet mások is unalmukban falják tele magukat?

(Nyilván nem úgy unatkozom 2 gyerek mellett, hogy lógatom a lábam csak nem járok kikapcsolódni, mert innen minden számomra élvezhetőbb programra csak az utazás 1,5 óra és a kisebb gyerekem nem akarom itt hagyni sok időre még.

Baràtnőim "távbarátnők", nagyon ritkán jön össze tènyleg a tali

jan. 10. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10 jaj igaz, nekünk parasztoknak marad a zabalas. 🤷🏻‍♀️
jan. 10. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Vidéken lakunk és 51 kg vagyok, mindennap sokat sétálunk vagy a kertben vagyunk és nem zabálok. 🤞
jan. 11. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!