Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El tudnád fogadni, ha a...

El tudnád fogadni, ha a gyereked homoszexuális lenne?

Figyelt kérdés

Hogyan reagálnál a "bejelentésre"?

Kellene idő, hogy feldolgozd, vagy egyből elfogadnád?

2022. júl. 11. 16:23
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
71%
Persze hogy elfogadnám, természetesen egyből. Hétfőn még nem tudtam, imádom, drága gyermekem. Kedden elmondja és letargia, csalódottság? Vagy hogy megy ez másoknál?😀 (költői kérdés volt) Kedden is az én gyerekem.😀
2022. júl. 11. 20:58
 32/45 anonim ***** válasza:
77%
Racionálisan elfogadnám, de érzelmi szinten meg kéne küzdenem vele. Ez eltartana egy darabig.
2022. júl. 11. 21:49
 33/45 anonim ***** válasza:
76%
Elfogadnám, támogatnám és ugyanannyira szeretném, mint a coming out előtt, de őszintén, nem örülnék neki. Nem azért, mert meleg, azzal nincs semmi baj. Hanem azért, mert tudnám, mennyivel nehezebb dolga lesz így az életben, és mennyien fogják b.sztatni meg nem elfogadni emiatt.
2022. júl. 11. 23:04
 34/45 anonim ***** válasza:
88%

Igen. Párom legidősebb öccsének a lánya homoszexuális, egy lánnyal él együtt.

Vele mondjuk más baj van, és nem ez.

Én simán, vannak meleg haverjaim is, tök jófejek :)

Ja, 3 gyerekem van (2 lány, 1 fiú), még mielőtt valaki meggyanúsítana, hogy nincs is gyerekem, biztos azért mondom :D

2022. júl. 11. 23:11
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Furcsállnám ha nem tudnám róla magamtól is. Ha mégis derült égből jönne, biztos meg kéne emésztenem, de ez semmit nem változtatna a kapcsolatunkon.
2022. júl. 11. 23:38
 36/45 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy elfogadnám, ráadásul semmiben se befolyásolja az én életemet. Mintha azt jelentené be, hogy nem a kutyákat szereti, hanem a macskákat. Nem kutyát tart, hanem macskát. Nem lányokkal jön össze, hanem fiúkkal. Akkor mi van? Semmi.
2022. júl. 12. 05:29
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
33# nagyjából ugyanezt írtam,de le lettem p9ntozva 🤷‍♀️
2022. júl. 12. 08:36
 38/45 anonim ***** válasza:
91%
36# ez szép és jó, bár mindenki így gondolkodna. De azért még senkit nem akartak megverni/kétszergyògyjezelni/négy fal között tartani mert épp kutyát vagy macskát szeret. Sajnos a valóság ennél szomorúbb. Ne mondjátok, hogy nem érdekel mit gondolnak mások. Egy meleg (főleg férfi) is ugyanúgy végig mehet az utcán kézenfogva, csókolózva mint egy hetero pár? Anélkül h bármi atrocitás érné?
2022. júl. 12. 08:40
 39/45 anonim ***** válasza:
85%
Nem zavarna.A világtól inkább félteném, és arra terelném külföldön éljen.
2022. júl. 12. 12:45
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is van biszex hajlamom, több meleg barátom, és valamilyen szinten a tanulmányaim is érintették a különböző nemi és szexuális identitásokat. Szóval nem nagyon kéne feldolgozni, nekem ez kb természetes. Csak azért sajnálnám, mert a világban viszont még mindig hátrány.
2022. júl. 12. 12:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!