Miért az apjukat szeretik jobban a gyerekek?
Ilyen videókat dob fel nekem a facebook. Mindegyikben az a lényeg, hogy ha az apjukat látják a babák/gyerekek, akkor boldogok; ha az anyjukat, akkor bőgnek, rosszalkodnak.
Vagy pl étteremben a gyerek sült krumplijából vesz egy kis darabot anyuka = gyerek visít, rászól az anyjára, de az apjának önszántából ad.
Miért van ez?
Gondolom többnyire az anyjuk foglalkozik velük, tehát én elég visszataszítónak, hálátlannak látom ezt a viselkedést, nem viccesnek.
Azert az kis tulzas, hogy az anyjuknal csak bognek a gyerekek. 🤣
Ezek kiragadott pillanatok.
Amugy pontosan ezert. A legtobbet anyuka van otthon, apukat ritkabban latja, nyilvan barmit csinal, az sokkal kulonlegesebb, mint anya, aki mindig ott van es akit allandoan lat.
A gyerekvallalasert nem varunk semmit cserebe. Nem azert szultem, hogy majd a gyerekem allandoan halas legyen nekem meg koszongesse amit erte teszek. Nem o akart megszuletni, mi akartuk ot, ez az alap, hogy ellatjuk.
Vannak rossz pillanatok, de annal tobb a csodas. Akinek gyereke van, az tudja.
Nem minden gyereknél van így egyébként. De már volt egy hasonló kérdés ahol volt több jó válasz is. Miszerint a gyerekek még nem tudják kezelni az eltérő érzelmeket egyidőben, illetve vannak gyerekek akik pont hogy a kevesebbet látott szülő társaságát értékelik jobban, mivel ritka, mások meg pont ezért esetleg eltávolodnak tőle. Nem egyformák a gyerekek sem.
Minket kezdettől fogva nagyjából ugyanannyit lát, mivel a férjem itthonról dolgozott és első naptól pelenkázott, fürdetett, altatott,- persze én így is többet csináltam. Mégis elutasító vele sokszor, de máskor meg nem. Sokszor 1 perc alatt változik nála hogy üti aztán meg puszit ad. Szóval ezek a videók kiragadott "viccesnek" szánt lájkvadász dolgok, nem a teljes életük.
Ami nálunk igaz hogy én vagyok a türelmesebb, nyugodtabb, a férjem nem mindig kezeli jól a hisztiket vagy negatív érzelmeket, így rá többször megharagszik. Ez az általános rangsorolásban is kiütközik. Lehet hogy ahol apát preferálják, ott anyuka a szigorú vagy kevésbé türelmes.
"Ilyen videókat dob fel nekem a facebook."
Ez itt a lényeg. Ezt rakják fel ismeretlenek, ezért ezeket dobja fel.
Mint ahogyan a bulvársajtó is mivel van tele? Meggyilkolták, baleset érte, felrobbant, kizuhant, katasztrófa történt.
Egyszerűen ki kéne lépni az off-line világba és nemcsak a FB-on lógni. Akkor nem lenne telerakva a fejed ilyen hülyeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!