Van egy két és fel eves kislányom. A felnőtteket szereti, nem fel tőlük, játszik velük, a gyerekektől viszont konkrétan menekül. Mi lehet ennek az oka? Kellene ezzel mélyebben foglalkozni vagy majd az idő megoldja?
Persze, nem is várom azt, kicsik mèg ahhoz ebben a korban! Csak az tök jó lenne ha nem menekülne előlük 😃
De lehet hogy ez akkor csak nekünk furcsa a családban, és alapvetően nem az, csak én más gyereknél nem találkoztam ilyennel még. Amúgy egy tündéri kislány és nem erőltetjük ezt az együtt jatszas dolgot, ne gondolja senki, ha nem, hat nem :), csak kiváncsi voltam mennyire jellemző ez másnál mert a környezetünkben egyáltalán nem
Én is úgy tudom, hogy 3 éves korig, sőt még sokszor az óvoda első felében is van hogy csak eljátszanak egymás mellett.
Látnád az én lányomat. Megyünk játszótérre és mindig az az első hogy az első 10-15 percben csak bámulja őket, rendesen elemzi az arcukat, ja és a poén az amikor " gyilkos" vagy épp "te hülye vagy?" Tekintettel néz rájuk. Bár ezt nem csak a gyerekekkel csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!