Ha egy nő nem szereti a gyerekeket, akkor ez változhat, ha lesz sajátja vag, inkább ne is legyen?
Az az igazság, hogy nőként egyszerűen nem szeretem a gyereket...idegesít, ha masok gyereke üvölt a közelemben, ha rokon gyerekét kell dícsérgetnék, hogy jajjj de cuki (inkább oda se megyek), meg ha sír vígasztalgatni, ez nekem nyálas.
Ez baj? Nőként sokan néznem rám ezért furcsán. Az újszülöttek meg az iskoláskorú gyerekek már okés.
Sosem volt kisgyerek a közvetlen közelemben: egyke vagyok, uncsitesók messze laktak stb.
Így sosem tudtam szót érteni gyerekekkel, inkább feszélyezve éreztem magam a társaságukban, rosszabb esetben egyenesen idegesítettek.
De ettől még sosem tettem le arról, hogy legyen sajátom, és eddig valóban más :)
Most 2 éves lesz lassan, őt teljesen jól kezelem, sőt, már a játszin meg egyéb helyeken is elvagyok néha más gyerekekkel is. Ettől függetlenül továbbra sem imádom őket válogatás nélkül, néhány gyerek igazán idegesít továbbra is, de ez van, felnőttek közül sem szimpi mindenki :)
3. vagyok, én sem kedvelem az újszülötteket sem, kifejezetten nem szépek általában 🙂 Meg a kisiskolások között is van számomra idegesítően erőszakosan okoskodó, aki cseppet sem aranyos.
Szóval te lehet jobban viseled őket, mint gondolod 😀
Én is így vagyok. A csecsemôket, totyogókat nem szeretem. Két gyerekem van, és nem voltam elolvadva tôlük csecsemôként. Inkább csak elvoltam velük. De szerencsére nem maradnak azok! A nagyobb már 8 a kisebbik 5 éves, már kis értelmes, vidám gyerekek. Egyre könnyebb és jobb velük.
Szerintem nincs ezzel baj. A gyerekeid felnônek és a gyerekeid maradnak 30, 40, 50 évig, és ebbôl csak 4-5 év a picikor. Jobb így, mint azon keseregni, hogy még babázni akarok, és de kár, hogy megnõttek.
Kevés gyereket szeretek. Ettől függetlenül mindig is szerettem volna sajátot.
A sajátjaimat imádom,.de továbbra sem szeretem , csak limitált kiadásban más gyerekét. 😂
Én hülye felnöteket nem birom,
Meg neveletlen gyerekeket
Babákat togyogokat szeretem azok aranyosak tudnak általába lenni
Nekem 3 gyerekem is van .
viszont a zajt ricsajt már nem szeretem de én már közel 48 éves vagyok mikora gyerekeim születek még birtam ricsajt.
Most már nem Mert munkahelyemnek hét Minden napján napi 8 órában zajban dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!