Szerintetek is gáz ha én nem kedvelem a gyerekeket és később sem szeretnék saját gyereket? Vagy erről még változhat a véleményem?
21 éves vagy, fölösleges ezen agyalnod.
Vannak, akik nem vágynak az anya/apaszerepre. Viszont sokaknak később megváltozik a véleménye.
Pl. én is 2 gyerek és egy borzalmas válás után mondtam, hogy soha de soha többet, aztán új kapcsolatban mégis megfontoltam, hogy akár hajlandó is lennék rá...
Családalapítással ráérsz még 10 év múlva is foglalkozni, lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, hogy majd te veted fel a párodnak...
Az meg nem számít, hogy idegesítenek a gyerekek. Hidd el, mást is.... csak a saját gyerek az teljesen más. Én anyuka vagyok, de bevallom, hogy nem minden gyereket szeretek a környezetemben, van amelyiket kerülöm is, annyira irritálóan neveletlen.
Én nő létemre frászt kapok a gyerekektől, de tényleg, mindegyik idegesít, nem tudok velük mit kezdeni, egyáltalán nem tartom őket aranyosnak, leginkább menekülök előlük.
A kisfiammal viszont teljesen más. Őt imádom, nagyon szeretek vele foglalkozni, sok anyukával ellentétben nekem a gyerekkel való egész napos "bezártság" egyáltalán nem teher, hanem kikapcsolódás, feltöltődés. Elolvadok minden kis gagyarászásától, mosolyától stb.
Viszont amióta gyerekem van, azóta sem szerettem meg a többi gyereket. A sajátomat imádom, a többi idegesít :)
Szóval az teljesen más, ha az ember saját gyerekéről van szó, teljesen másképp áll hozzá, érez iránta, viszonyul hozzá.
Viszont szerintem nálad még tényleg korai lenne a családalapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!