Mivel lehet meg győzni egy férfit arról hogy ha azt várja hogy saját lakásunk legyen sosem lesz gyerekünk? Imádja a gyerekeket.
Imádja a gyerekeket. A baráti körben sokat játszik velük birkózik a nagyobbakkal a pici babákat babusgatja... Tökéletes apa típus. Ha nálunk vannak a barátok gyerekei mint egy apa fürdeti altatja őket.
Az albérletben is lehet elkezdeni a családi életet.
Most jó lenne a gyedem is. de a munkahelyünk mint mindenkinek veszélyben van. Azért is gondoltam hogy a terhesség védettséget jelentene 2 évre biztosan.
Láttam más is így gondolkodik.
Ruhára nem kellene költeni körbe járnának rengeteget kapnánk szebbnél szebbet. Az első időben amire költeni kell az a pelenka baba kocsi kiságy minden más megvan :)
Tippek hogy a párom is belássa hiába várunk nem lesz jobb. Én 25 éves vagyok Ő 26.
több mint 4 éve élünk együtt.
Hát ez nehéz dolog. Mi 9és fél éves kapcsolatba, 6 év házasság után (Ő 27 én 26)most próbálkozunk, úgy hogy 2 éve nyözgetem. Mostanra érett meg rá Ő is.
Anyósoméknál lakunk, egyes gyerek a férjem. Neki is havonta hosszabbítják a szerződését, de azt kell megértenie a párodnak, hogy tökéletes idő nincs a gyerekvállalásra! Ha igazán szeretné, nem keresne kifogásokat, ez az én véleményem. És az más, mikor más gyerekér hébe-hóba elvigyázgatja, de a sajátotokat mindig Nektek kell vigyázni!!
Szakmámból adódóan nem lenne gond a gyerek gondozásával nevelésével. Teljesen kiéltem magam bár sosem voltam bulizós, sokat vannak nálunk gyerekek. ( most nem dolgozom a szakmámban ami egyébként gondozónő ) de a jobb kereseti lehetőség miatt elhagytam a pályát főleg a baba miatt. Így rendszeresen voltak vannak gyerekek nálunk. Ő is tervezi mert mondta ha lesz majd egy két gyerek akkor milyen családi autót szeretne. Nyaralásokat hasonló dolgokat. És van hogy magától hozza fel a témát. Okosan kellene neki beadagolni. Mikor most a nyaralni voltunk és feldobtam a témát ( ott hallottam meg hogy létszám leépítés lesz) arra az volt a válasza nem ez a megoldás amiben igaza van de mégis az lenne. :)
Ovis korom óta készülők az anyaságra.
Mások sokkal kevesebbre be merik vállalni én úgy érzem ha most a hely hiány miatt szűkösen is de mindent megtudnánk adni neki. Picike az albérlet de már átrendeztem elméletben. Kertes ház ami még tökéletesebb lenne egy babának :) Minden a baba mellett szól....
Az én szívem meg főleg.
Becsapni nem akarom. Bár megfordult a fejemben.
Én több mint 5 éve nem szedek fogamzásgátlót, hogy megadjam az esélyt a babának az egészséges életre.
Így maradt a gumi és a számolgatás. Sajnos jól számoltunk eddig. A párom mindig azt mondja ha becsúszik nagyon happy lesz de konkrétan nem szeretne rágyúrni. De gumival kicsi az esélye hogy becsússzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!