Mennyi az esélye annak, hogy majd nem lehet gyerekünk?
El kell telni min 1 évnek, mire a doki kér valami vizsgálatot.
Ajánlom neked, hogy szedj fogigátlót, mert amikor abbahagyod, nagyobb az esély a terhességre.
De ne ezen agyaljatok, élvezzétek az életet. Az jó, hogy már fiatalon szeretnétek szülök lenni, de 20-22 évesen abszolút idöben vagytok. Nővérem 31 éves múlt és nem akar még gyereket.
A férjem 8 évvel idösebb nálam, nálunk ö akart jobban gyereket. Persze én is akartam, mert nem lenne, ha nem akartam volna. A szülinapi ajándéka az volt, hogy megmondtam neki, h 1 hónapja nem szedem a bogyót. Sírt örömében. Az elsö hónapban nem sikerült, a másodikban a nemvárt napján - volt a teszt. Aznap utaztunk külföldre dolgozni, vártam, vártam, mikor jön meg. Eltelt 1 hét és felhívtam hugomat, küldjön postán egyet. Küldött 2-t, még aznap délben megcsináltam az egyiket. Ahogy belemártottam a vizeletbe, egyböl kijött a tesztcsík, erösebb volt, mint a kontrolcsík. Mára már 3,5 éves :)
Nincs miért félned, ne izgulj rá a témára, élvezd az életet, a baba is egy kiegyensúlyozott, mosolygós, boldog anyukát szeretne magának! :)
"Ajánlom neked, hogy szedj fogigátlót, mert amikor abbahagyod, nagyobb az esély a terhességre."
Hahaha-ekkora viccet még nem hallottam. :) Hidd el, h a teherbeesésnél a fogamzásgátlós előzmény nem oszt, nem szoroz.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Utolsó egyébként én is hallottam már erről a fog.gátlós dologról.Minden esetre remélem majd nem kell sokat várnunk a babára,legfőbb álmunk és célunk :)
szerintem ne is gondolj arra, hogy nem lehet babátok.
a környezetemben több párnak nem jött össze a baba. sokat beszélgettünk, az egyik barátnőm mindig kiöntötte a lelkét, fájdalmát,hogy miért nem lehet babájuk, már mindent kipróbáltak...(már sajnos több, mint 10-15 éve várják). akkor én még nem akartam babát, hiszen főiskolás voltam. de sokszor megfordult a fejemben, hogy mi lesz, ha nekünk se lehet majd, hiszen a baráti pár tagjai is egészségesek, jó anyagi háttérrel rendelkeznek, nagyon szeretik egymást. na, és mit gondolsz, mi lett? 13 hónapja várom a babánkat, de nem jön. pedig kislány korom óta erre vágytam. azt hittem, nekünk majd rögtön sikerül, hiszen nem voltak nőgyógyászati betegségeim, bombabiztos a ciklusom. de a félelem, hogy mi lesz, ha... hát úgy néz ki, rányomta a bélyegét a gyermekáldásra.
Jaj istenem :( Sajnálom!
Nagyon sokat agyalok ezen és lehet majd pont emiatt nem fog sikerülni :S
3 évig tanultam Papp Zoltán szülészet-nőgyógyászat könyvéből és semmit nem írt, arról, h fogamzásgátló után könnyebb teherbe esni. :)
Ha könnyebb lenne, akkor ma nem lenne tele a meddőségi klinika és régen nem született volna 5-10 gyereke egy anyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!