Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap fogom beadni a válókeresetet. Már majdnem 2 éve élünk külön a férjemmel, van egy 4 éves gyerekünk aki azóta is velem él. Az apjával ünnepekkor és második hétvégéken találkozik. Van esélye, hogy ő kapja meg a fiamat?
Ne aggódj túlságosan, a helyzet önmagáért beszél. A bíróság nem fogja megváltoztatni a gyerek miatt a kialakult láthatási szokást, pláne, hogy ez a bevett gyakorlattal is egybevág.
Add be közös megegyezéssel, nem kell tőle semmilyen nyilatkozat. Kérd a bíróságot, hogy minden maradjon a mostani állapotában. 80% az esélye, hogy nem kell másodszorra is odamenni...
Szia! Szerintem elvenni nem fogják a gyermeket tőled, de azért próbálj engedni az apának, egyezzetek meg több időben, hiszen az ő gyermeke is. Ha nem laktok messze egymástól, akkor főleg megoldható lenne, hogy közösen neveljétek. Sok helyen működik és akkor egyik fél sem éli meg tragédiaként a helyzetet. Mindenkinek így a legjobb.
Azt nem mondtam, hogy természetesen elvehetik tőled a gyereket, ha alkalmatlan lennél, de szerintem biztosan nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!