Aki nem szereti/nem akar gyerekeket, miért van ebben a témakörben?
Mert nem olvasták el az apróbetűs részt, hogy ebbe a rovatba csak azok írhatnak, akiknek van vagy lesz gyerekük.
Ja, nem! Nincs is ilyen rész 🤦🏽♀️
Ezt én sem értem. Vagy ha azért van itt, hogy a kérdések megtámogassák abban, hogy jó döntés volt nem vállalnia gyereket - és legyünk őszinték, sajnos nagyon sok az olyan kérdés -, akkor minek nyögi be, hogy "Na ezért nem szültem gyereket." Ezzel nems egít a kérdezőnek, sőt.
El tudom képzelni, hogy van olyan, hogy egy gyermeketelen is tud itt hasznos tanácsot adni, pl. ha pedagógus, és pont olyan a kérdés, vagy ha egyéb módon van tapasztalata, de a többség tényleg csak azért jár ide, hogy a gyerekesekbe belerúgjon.
Én például, bevallom, nem szeretem a kutyákat, és eszembe se jutna tartani egyet. De nem megyek be a kutyás kategóriába olvasgatni, és pláne nem írom ezt le oda minden adandó alkalommal.
Na igen pont ez a lènyeg, èn sem megyek az àllatok kategóriàba èszt osztani pl egy kutya nevelèssel kapcsolatban mert NINCS ès nem is èrtek hozzà. Nem lenne relevàns semmi amit laikuskènt okoskodnèk.
Na ôk ezt megteszik itt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!