Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem szereti/nem akar...

Aki nem szereti/nem akar gyerekeket, miért van ebben a témakörben?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 16:13
1 2 3 4 5
 1/49 anonim válasza:
46%
mert esetleg nem akar gyereket attól még érdekelheti a téma
2021. jan. 18. 16:23
 2/49 anonim ***** válasza:
65%

Mert nem olvasták el az apróbetűs részt, hogy ebbe a rovatba csak azok írhatnak, akiknek van vagy lesz gyerekük.

Ja, nem! Nincs is ilyen rész 🤦🏽‍♀️

2021. jan. 18. 16:24
 3/49 anonim ***** válasza:
69%
Én csak a kezdőlapot nézem mindig, így minden kategóriában látom az új kérdéseket, tehát ebben is. És csak osztani tudom a #2 választ.
2021. jan. 18. 16:35
 4/49 anonim ***** válasza:
36%
#2: nyilván nincs ilyen, de akkor is érthetetlenül állok előtte, mert én nem megyek olyan témákra amik hidegen hagynak.
2021. jan. 18. 16:40
 5/49 anonim ***** válasza:
43%
Mert szeret rájönni hogy miről marad le és benyogheti minden kérdés alá, hogy na én ezért nem akarok gyereket.Esetleg rúg egyet a kerdezobe csak hogy annak még jobb legyen a kedve.Szoval hangulatot kelteni.Esetleg kotekedni,beszologatni,mocskolni azt aki szült mert az már tehen,malac meg csak a mehéért szeretik stb..stb.Senki se tiltja hogy itt legyen.
2021. jan. 18. 16:53
 6/49 anonim ***** válasza:
59%
Azèrt mert bàr nincs ès nem is akarnak gyereket, de kèretlen tanàcsokat osztogatnak dögivel ugy hogy halvàny lila gôzük nincs a tèmàban.
2021. jan. 18. 16:53
 7/49 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem páran tényleg normálisan állnak közülük hozzá, de van egy-kettő, akik agyilag totál betegek, például az egyik kérdésnél, ahol egy 4 éves gyerek megverését támogatnák. Vannak, akik önigazolást keresnek, hogy jól teszik, hogy nem vállalnak és minden megatív dolgot ráhúznak a gyereket vállalókra, saját maguk életét pedig felnagyítják, miközben semmi extra nincs benne.
2021. jan. 18. 17:01
 8/49 anonim ***** válasza:
69%

Ezt én sem értem. Vagy ha azért van itt, hogy a kérdések megtámogassák abban, hogy jó döntés volt nem vállalnia gyereket - és legyünk őszinték, sajnos nagyon sok az olyan kérdés -, akkor minek nyögi be, hogy "Na ezért nem szültem gyereket." Ezzel nems egít a kérdezőnek, sőt.

El tudom képzelni, hogy van olyan, hogy egy gyermeketelen is tud itt hasznos tanácsot adni, pl. ha pedagógus, és pont olyan a kérdés, vagy ha egyéb módon van tapasztalata, de a többség tényleg csak azért jár ide, hogy a gyerekesekbe belerúgjon.

Én például, bevallom, nem szeretem a kutyákat, és eszembe se jutna tartani egyet. De nem megyek be a kutyás kategóriába olvasgatni, és pláne nem írom ezt le oda minden adandó alkalommal.

2021. jan. 18. 17:07
 9/49 anonim ***** válasza:
63%

Na igen pont ez a lènyeg, èn sem megyek az àllatok kategóriàba èszt osztani pl egy kutya nevelèssel kapcsolatban mert NINCS ès nem is èrtek hozzà. Nem lenne relevàns semmi amit laikuskènt okoskodnèk.

Na ôk ezt megteszik itt .

2021. jan. 18. 17:07
 10/49 anonim ***** válasza:
49%
8 as, ugyanazt a pèldàt írtuk pont.
2021. jan. 18. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!