Aki nem szereti/nem akar gyerekeket, miért van ebben a témakörben?
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 16:13
41/49 anonim válasza:
39! Te normàlis vagy egyèbkènt? Kihez beszèlsz most? Elöször írtam ide most. Kicsit agresszív itt egyedül te vagy ahogy làtom.
Nagy francokat írtál ide most először. Te még ehhez is sötét vagy, ne is próbálkozz ilyesmivel, neked ez nem fog menni :)
42/49 anonim válasza:
42.
Hát igen, tökéletesen tükrözi a lelkivilágodat, hogy másnak a problémái szórakoztatóak neked. Tudod jobb is, hogy nem lesz gyereked, a gyerek érdekében.
43/49 anonim válasza:
43.
De, ő akkor írt, a másik én voltam.😄
44/49 anonim válasza:
44. Pont errol beszelek :) Semmit nem tudsz rolam, de atkokat szorsz ram, hogy ne legyen gyerekem, mert epp rajtad rohogok. Azert remelem latod, hogy ez mennyire szorakoztato. Kerlek, ne hagyd abba.
45/49 anonim válasza:
43! Te eszetlen, nem vagy te nekem senkim, hogy neked bizonygassam.
46/49 anonim válasza:
Soha nem celoztam az allitasomat feled, te vetted magadra :)
47/49 anonim válasza:
" Átkokat szórni"😄
Igen, jókat nevetek, na nem veled, hanem rajtad.
48/49 anonim válasza:
Orulok, hogy te is szorakozol :) Most mar latod, miert jarok ide :))
49/49 anonim válasza:
"Igen, jókat nevetek, na nem veled, hanem rajtad."
Látom, szépen kipörgött megint a közhelyes, ócska prolihumor a vaginoszauruszból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!