Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik sorba korkülönbség...

Akik sorba korkülönbség nélkül szülik a gyerekeket, azt nem nézik meg , aki nem akar több gyereket azt megnézik miért van ez?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre az ismerőseim körében 25 évesek és mindenkinek van legalább egy 2 év körüli gyereke és pluszban még egy új szülött.

Nem értem ez most divat lett.

Tele van az instagram és fb vele, hogy mindenki terhes kistesót vár stb.

26 éves vagyok van egy 2 éves gyerekem és nem szertnék neki testvért.

Miért? Mert hiába van munkám, gazdag családom, és a férjem is gazdag.

Mindig gondolok arra, hogy nem stabil a párkapcsolatom ha válok nem akarok két gyerekkel válni.

És egy gyereknek megtudok adni bármit... legszebb ruhák, játék stb....

Miért lett elvárás több gyerek szülése és miért nézik meg azokat , aki nem akar több gyereket???

2021. jan. 6. 11:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%
Ez mindenkinek a saját döntése. Te így gondolkodsz, más meg testvért akar. Itt nem is a több gyermek a probléma, hanem az, hogy sokan a semmire szülik őket. Ja és ott van a csok, ahol teljesíteni kell.
2021. jan. 6. 11:34
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még ilyenről, hogy valakit megnéznének, mert csak egy gyereke van. Nem nagyon foglalkozik ezzel senki. mellesleg nem tudják, hogy van-e egy másik gyereked is otthon, vagy éppen terhes vagy-e. Azt sem tudhatják, hogy a gyereknek az anyja vagy-e, vagy csak a bébiszittere.
2021. jan. 6. 11:36
 3/40 anonim ***** válasza:
43%

Mert ezt hozza a magyar korszellem. A (kormánypárti) média önti magából a családpropagandát, meg a (látszólag kecsegtető) filléreket. A sztárok körében szintén ez dívik.

De régebben is ez volt. Ha Ratkó pártolta a szülést, mindenki szült. Ha azt lobogtatták, hogy “lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség”, akkor boldog-boldogtalan szült orrba-szájba 18+ évesen. A tömeg nem gondolkodik, ösztönlényi szinten mozog, viszont b@szni mindenki szeret. Ez van.

2021. jan. 6. 11:37
 4/40 anonim ***** válasza:
82%
Én senkit nem láttam még akit megnéztek volna azért mert csak egy gyereket akart, viszont azt állandóan tapasztalom, hogy az 1gyerekesek vagy a gyerektelenek megszólják azokat akiknek több gyerekük is van, függetlenül attól, hogy van e hozzá közük (nyilván nincs) vagy hogy tudnák, hogy el tudja e tartani a 2 gyereket vagy se. Egyből jön a beszólás, hogy a semmire, vagy csak a csok miatt. Régen is szültek 3 4 gyereket, most is van aki szül ennyit. Van aki meg csak 1et. Egyikhez sincs senkinek semmi köze, mindenkinek a magánügye. Nem akarok senkit megsérteni, hisz nem ismerjük egymást és egyáltalán nem személyeskedés, de én úgy veszem észre hogy ez az "1 gyerek vagy nincs gyerekem és ezért bántanak" téma szinte minden platformon egy a "sértettek" által generált probléma. És ez most tényleg nem a kérdezőnek vagy a többieknek szól, csak én ezt vettem észre.
2021. jan. 6. 11:49
 5/40 anonim ***** válasza:
84%
Ez van,ha nem akarsz több gyereket,akkor nem akarsz.Nem hiszem,hogy ez fájna bárkinek is.
2021. jan. 6. 11:51
 6/40 anonim ***** válasza:
88%

Mert ők ezt így látják jónak. Én is szeretem, hogy korban hozzám kozel all a testvérem, viszont rohadtul nem izgat, hogy két évesen milyen ruhát adtak rám a szüleim.

Amúgy nekem egyetlen ismerősöm sincs aki 25 éves kor alatt vállalt volna gyereket, nemhogy kettot.

2021. jan. 6. 12:01
 7/40 Metionin ***** válasza:
89%
Hidd el, megszólják a háta mögött azt is aki potyogtatja a gyerekeket, főleg ha a semmire teszi. Az emberek szeretnek mások magánügyein csámcsogni, ez van. Szard le őket.
2021. jan. 6. 12:01
 8/40 anonim ***** válasza:
49%
Én csak azt tapasztalom, hogy a gyerekesek lenézik a gyereket nem akarókat. Olyat amiről te írsz, még nem láttam-tapasztaltam.
2021. jan. 6. 12:03
 9/40 anonim ***** válasza:
21%
Olvass utána a Ratkó korszaknak. Aztán nézd meg miből lehet megélni ma. A gyerek szülés megélhetés lett.
2021. jan. 6. 12:07
 10/40 anonim ***** válasza:
90%
10. És mitől lett megélhetés?
2021. jan. 6. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!