Akik sorba korkülönbség nélkül szülik a gyerekeket, azt nem nézik meg , aki nem akar több gyereket azt megnézik miért van ez?
Azt veszem észre az ismerőseim körében 25 évesek és mindenkinek van legalább egy 2 év körüli gyereke és pluszban még egy új szülött.
Nem értem ez most divat lett.
Tele van az instagram és fb vele, hogy mindenki terhes kistesót vár stb.
26 éves vagyok van egy 2 éves gyerekem és nem szertnék neki testvért.
Miért? Mert hiába van munkám, gazdag családom, és a férjem is gazdag.
Mindig gondolok arra, hogy nem stabil a párkapcsolatom ha válok nem akarok két gyerekkel válni.
És egy gyereknek megtudok adni bármit... legszebb ruhák, játék stb....
Miért lett elvárás több gyerek szülése és miért nézik meg azokat , aki nem akar több gyereket???
"em stabil a párkapcsolatom ha válok nem akarok két gyerekkel válni."
Na, EZ a hozzáállás az, ami nagyon gáz. Nem stabil kapcsolatba gyereket szülni nem fog értelmes nö"
Hogy lehet korkülönbség nélkül szülni...???
Van három gyerekem, de el nem tudom képzelni.... :-DDD
Ha nem stabil a párkapcsolatod, egyet se vállalj!
De miért gondolod, hogy mindenki hasonló bizonytalanságban van, mint te?????
Hatalmas csökkenés volt a születésekben és nőtt az aboretuszok száma. Napi 60 felett volt azok száma, akik anyagi gondok miatt mentek anortuszra.
Bejöttek a - fene tudja miért szükséges - gyerek támogatások, mint a csé-ó-ká és a babaváró hitel és az autó vásárlási kedvezmény és mai napig szórják a pénzt a gyereke vállalóknak ahelyett, hogy lenne egy normális megélhetés. Ezért a gyerek vállalás egy jelentős előnyhöz juttatja azokat, akik vállalnak most gyereket és ez 5 éve nem létezett.
Ezeknek az intézmedéseknek következtében megugrott a baba születések száma és az abortuoszok száma csökkent, és az abortuszok indokainak aránya is változott! ami még jobban mutatja, hogy már nem az anyagiak miatt nem vállal gyereket sok ember. Ugye, mert annyira jól teljesít Magyarország, hogy segélyek és kiemelkedően extra támogatások nélkül nincs új generáció.
Nem nehéz ezt belátni, hogy anyagi és megélhetési gondok miatt nem volt annyi gyereke. És a gyerek születéshez kötött megélhetést biztosító intézkedések miatt változás jött.
Nem azonos azzal, hogy csak az anyagiak miatt vállal Mindneki! Bőven vannak, akik nem a gyerek kedve, hanem a státusz és a pénz miatt vállalnak gyereket. Ezért az, aki most gimis, nyugodtan menjen gyerek pszichológusnak, szükség lesz rájuk.
Igenis a támogatás, a megélhetés nélkül nincs gyerek, akkor a gyerek támogatás a megélhetést biztosítja.
EOL
18. Jogos 😅
17. Komolyan nem tudom, nekem van gyerekem de ha belőlük kéne megélnünk... hát már rég éhen haltunk volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!