Aki nem szereti/nem akar gyerekeket, miért van ebben a témakörben?
19! Te sem a legèlesebb kès vagy a fiókban, igaz?
A kèrdès így szólt:
“Aki nem szereti/nem akar gyerekeket, miért van ebben a témakörben?”
Tehàt mègegyszer: akinek nincs ès nem akar az mi a fèszkes fràszkatikàt keres itt ugyebàr. Erre írtàk, hogy borzongani, szörnyülködni jàrnak ide:) ergo unatkoznak valószínû se kutya se macska.
"ergo unatkoznak valószínû se kutya se macska." - bevallom, én szeretek a gyakorira járni olvasgatni, pedig van családom, munkám, kutyám, két macskám és hobbim is, mégis belefér, hogy feljöjjek ide.
Ha te nem tudod elképzelni, hogy másnak van élete, és mellette még elütni való ideje is, akkor kicsit sajnállak érte. :)
Na te kis intellektuàlka:)
Ne fitogtasd, csillantsd meg!
“Aki nem szereti/nem akar gyerekeket, miért van ebben a témakörben?”
Pontosan azèrt mert amugy akarnak, de 1.nem lehet neki valamièrt 2. Nincs kinek szülne ès emiatt borzasztó frusztràltak amit viszont azokon töltenek ki akiknek meg van. Ki hiszi azt el, hogy csak olvasgatni jàrunk ide, csak mulatni? Ugyanmàr. Mehetnèl 10 màsik kategóriàba is mègis a gyerek tèma èrdekel titeket.
Ès igen tudom most jön az hogy ti nem akartok mert amugy csodàlatos tökèletes èletetek van isten ments gyerek:) mègis itt vagytok FOLYAMATOSAN!
Nyilván nem tudok olyan témákban hozzászólni, hogy milyen terhességi tüneteket tapasztaltam, de ha valaki megkérdezi, hogy a Zoli vagy a Pisti névre szavaznánk, akkor azért egy gyermekmentesnek is lehet véleménye, ötlete... Ez a téma elég tág, nemcsak olyan kérdés lehet, amire csak egy gyerekes tudna válaszolni. Pl. egy adott nőgyógyásszal kapcsolatos tapasztalat (mi is járunk :) ), örökbefogadási téma (én speciel erről tanultam), GYES-GYED-Családi pótlék stb. (lehet tudok segíteni, mert hivatalban dolgozom és tudom, hogy ki foglalkozik ilyesmivel).
Feszültséget kelteni fölösleges, én próbálok hasznos tanácsot adni, de tény hogy sokszor megerősítenek az itteni kérdések-válaszok (is), hogy miért ne akarjak gyereket. :))
U.i.: "pasim" tényleg nincs, párom van, hobbim meg valószínűleg több, mint egy átlag gyerekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!