Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem szereti/nem akar...

Aki nem szereti/nem akar gyerekeket, miért van ebben a témakörben?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 16:13
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
18%
Tényleg léteznek emberek ilyen gyér logikai és érvelési képességekkel megáldva, mint a 29-es szerencsétlen? Akinek meghaladja a képességét annak az egyszerű jelenségnek a felfogása, hogy attól, hogy valaki hozzászól egy témához, amellett még 200 másikhoz is hozzászólhat? Ez tényleg ennyire retardált? Mert ha ezek létező, valós emberek, akik még szaporodnak is, akkor valóban valósággá válhat az Idiocracy c film.
2021. jan. 19. 14:58
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy feleslegesen bizonygatod magad, sokkal nehezebb ugyanis olyan párt találni, akár férfit, akár nőt, aki idővel ne akarna szaporodni is. Nem az olyat a nehéz megtalálni, mint amit neked sikerült. Nem is értem, mit jössz ezzel, vagyis de, neked még ez is nehezen jött össze, így azt képzeled, hogy más is annyit feszül azon, hogy PÁRJA legyen, mint amennyit neked kellett.
2021. jan. 19. 15:03
 33/49 anonim ***** válasza:
24%
Vagy hogy egy szándéka ellenére szűz férfi vagyok, aki nem kellett a nőknek? :D
2021. jan. 19. 15:30
 34/49 anonim ***** válasza:
18%

28.

Linkelhetnék jópár kérdésből kommentet, mennyire szánalmas, frusztrált, kötve hiszem, hogy bármi lenne az életükben, ami boldogságot adna nekik. Akiknek nincs gyereke és normálisan válaszol, azokkal nincs semmi baj. De, mint itt is, hogy "szörnyűlködni" néz be a topicba, hát bocs, de mégis mire gondoljon az ember, ezek normálisak?

2021. jan. 19. 17:21
 35/49 anonim ***** válasza:
68%
Ha valaki belenéz ezekbe a topicokba, mégis mire gondoljon, ezek az emberek normálisak? Persze, hogy nagyon sokan járunk ide szörnyülködni, mert kívülről az egész, amit itt gyerek témában levágtok, borzalmas, taszító, iszonytató. Főleg annak ismeretében, hogy gyerekeitek vannak. Emésztgesd egy kicsit.
2021. jan. 19. 17:30
 36/49 anonim ***** válasza:
42%

“Persze, hogy nagyon sokan járunk ide szörnyülködni, mert kívülről az egész, amit itt gyerek témában levágtok, borzalmas, taszító, iszonytató.”

Màr megbocsàss de normàlis ember amit leírtàl magyaràzatnak èppenhogy azèrt nem jàrna ide. Te, ti, mègis megteszitek. Akkor mi vagy te önkinzó? Akkor ki nem normàlis itt?

2021. jan. 19. 17:36
 37/49 anonim ***** válasza:
35%
Aki frusztrált, embergyűlölő, zsigerileg rosszindulatú, az csak te vagy. Hiszen le is írtad rengeteg alkalommal, mennyire megvetsz másokat, akik nem úgy élnek, ahogy te. olvasd magad vissza. Honnan szed össze valaki ekkora agressziót az embertársaival szemben? Ha nem a gyerek megléte vagy hiánya lenne a téma, te akkor is megtalálnád magadnak az indokot mások eltaposására, megalázására, elpusztítására. Ehhez képest az, hogy én időnként felnézek ide, hogy saját magam szórakoztatására borzongjak, mint egy horrorfilmen, az semmi, és teljesen ártalmatlan, hétköznapi szórakozás, amit amúgy mindenki csinál. Ezt egyébként más témakörök esetében is megteszem. Tehát még ebben sem vagy a szememben különleges.
2021. jan. 19. 17:38
 38/49 anonim ***** válasza:
35%
39! Te normàlis vagy egyèbkènt? Kihez beszèlsz most? Elöször írtam ide most. Kicsit agresszív itt egyedül te vagy ahogy làtom.
2021. jan. 19. 17:47
 39/49 anonim ***** válasza:
75%
40! Szerintem hagyd a 2,5 csillagszàm àltalàban sok mindent elàrul, szinte mindig van egy ilyen agresszív kis troll egy kèrdès alatt. Bicskanyitogató stílussal. Ès mindenkèpp szemèlyeskedve persze.
2021. jan. 19. 17:52
 40/49 anonim ***** válasza:
64%

En csak azert jarok a GYK-ra, hogy masokon rohogjek, teljesen mindegy, milyen temakorben. Leginkabb oda nezek be, ahol olyan problemakkal kuzdenek az emberek, ami nekem nincs, mert ugy meg szorakoztatobb.

Kommentelni sosem szoktam, de pl. ez a temakor tokre szorakoztato, a tabor egyik fele azt sem tudja, mit csinal, a masik meg osanya, szidnak mindent, amit csak lehet. Nekem ez tok vicces.

Nincsenek gyerekeim, nem is lesznek. Ez a csoport pont jol tukrozi, hogy ez miert is egy jo dontes.

2021. jan. 19. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!