Attól, hogy valaki saját gyereket nem szeretne, még lehetnek tapasztalatai, hasznos tanácsai a témában. Mert mondjuk bébiszitter, nevelő, tanár, vannak fiatalabb testvérei akikről kamaszként gondoskodott.
2021. jan. 18. 17:47
12/49 anonim válasza:
Általánosságban: ezer oka lehet, pl ajándékötletet keres az unokaöccsének, vagy pl érdekli h a szomszédja autista gyerekével hogyan viselkedjen stb. Ez a jóindulatú része. Aki meg csak bebüfögi mindenhova hogy néni a gyereke és nem is lesz...nos az szerintem azért, mert nincs rendben önmagával illetve a döntésével. Engem nem zavar h valaki úgy dönt h nem vállal gyereket, az se zavar,
ha beszél is erről, csak az nem
normális, aki minden lehetőséget megragad erre, hogy rendszerint nem túl ízléses módon ezt hirdesse. Van ilyen “gyerekmentes” csoport a facebookon, egyik ismerősöm osztogat meg onnan dolgokat...önigazoló, bugyuta posztok arról h mennyivel okosabb az aki nem vállal gyereket, mint aki vállal.
2021. jan. 18. 20:50
13/49 anonim válasza:
Mikor már végigolvastam minden kérdést a többi, engem érdeklő témakörben, akkor szoktam itt olvasgatni, és magamban szörnyülködni.Válaszolni nagyon ritkán szoktam, de akkor is normálisan.
2021. jan. 18. 22:33
14/49 anonim válasza:
13-as, dettó. Nekem is ez az utolsó kategória, ahova benézek, szörnyülködni tényleg jó. Egyébként nagyon ritkán szólok hozzá, de nem szoktak lepontozni, mivel van egy nálam sokkal-sokkal fiatalabb húgom, szóval negatív példákat tudok sorolni naphosszat, ha az a téma.
2021. jan. 19. 00:08
15/49 anonim válasza:
Én meg gyerekes ként nem megyek az állatok kérdésekhez vagy hasonló kérdésekhez mert nem érdekel ami érdekel kérdések azt nézem csak meg.
2021. jan. 19. 06:30
16/49 anonim válasza:
#15: nyilvánvaló, hogy őket azért érdekli a téma. Keresik a kapaszkodót amivel maguknak próbálják bizonygatni miért is jó a természet évmilliós rendjevel szembe menni.
Igaz, a legtöbben azt hiszik amit itt vagy máshol olvasnak problémát az általánosan mindig jellemző vagy az a gyakoribb. Nyilván kérdés, téma a problémákból lesz, a millió boldog pillanatról nem igazán.
2021. jan. 19. 09:14
17/49 anonim válasza:
Én is szörnyülködni járok az ilyen témakörökbe, válaszolni nem szoktam, maximum csak szökőévben egyszer. A terhességes, szüléses válaszokon pedig többen is szoktunk együtt borzongani, ha különösen nevetséges stílusban fogalmazzák meg a dolgaikat az oda írkálók. Olyankor örülök, hogy nem vagyok ilyen. Freak show kb.
2021. jan. 19. 09:17
18/49 anonim válasza:
Ahogy làthatod kèrdezô szinte maguk is leírjàk, hogy túl unalmas az èletük nem tudnak màr magukkal mit kezdeni így ide jàrnak olvasgatni együtt szörnyülködni:)
Lànyok, talàljàtok fel magatokat nincs senkitek akivel hasznosabb dolgot is csinàlhatnàtok??
2021. jan. 19. 09:26
19/49 anonim válasza:
18-as, mert neked sincs senkid akivel hasznosabb dolgot is csinálhatnál, vagy te miért vagy itt?
2021. jan. 19. 11:03
20/49 anonim válasza:
Rajtatok röhögni, mert azért ez még mindig kellemesebb, mint a jéghideg borzadály, ami amúgy a legtöbb esetben elkap, ha időnként erre a témakörre kattintok. És ezzel hidd el, sokan vannak még így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!