Önző vagyok és elhanyagolom a gyerekeket, ha elmegyek sportolni?
Derjaderja, te abba is beleálltál, hogy már alapból nem foglalkozom a gyerekeimmel, mert sokáig dolgozom.
30-as, mit nem lehet érteni? Van egy fitnesszóra, ami az abszolút favoritom, de sajnos hülye időpontban van, de igen, sportolok mást, amikor "nem veszem el az időt a családtól", csak éppen nem szeretem.
Sajnos ,vagy nem sajnos,a gyermek születése lemondasokkal jár.
Azt hiszem minden édesanya ,csinálna valami olyasmit amit nagyon szeretne, hetente,akár naponta. Csak a gyerekek mellett nem mindig kivitelezhető. És kevés az idő mindenre.😏
Nem tartalak önzőnek azért mert el szeretnél járni edzésre. Tényleg nem a legjobb az időpont ,de akinek nincs Gyereke annak nem is olyan vészes.
Viszont kell ,hogy ne "csak" a munka és a gyereknevelésről szóljon az élet. Kell hobbi, valami ami picit mást nyújt.
Persze ha erre van igèny és energia.
Ha úgy érzed,neked erre szükséged van , feltölt ,boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz,de bűntudatod van mert elveszel a gyermekeiddel töltött időből ,akkor próbáld meg azt ,hogy hetente csak 1x mész. Legalábbis kezdetben.☺️ Aztán meglátod ,hogyan alakulnak a dolgok.
Egyébként itt gyakorin kar ilyen kérdéseket feltenni. Ezt tapasztaltam az elmúlt időben. Az emberek nagyon %-a nem fog kedves választ adni. És ezt nem úgy értem ,hogy nem azt írják amit te hallani szeretnél ( ez mögé ilyenkor a legjobb bújni ) hanem ,hogy valóban a stílussal van a baj , nem segítőkész ,sőt olykor igen frusztrált is.
Én pl úszni járok el hetente. És mèg csak azt sem tudom bejelenteni itthon ,hogy mikor érkezem haza.
Mert az úszásban szaunazas is van.
És pihenés is. Ez az èn relax napom. Olyankor a férjem van a gyerekekkel. Semmiféle bűntudatom nincs amiatt ,hogy szakitok magamra időt hetente 1x ☺️ amikor több órán keresztül csak magammal foglakozok. Tudom így gyakorin már akasztananának érte a mamik 😁
35. Ne haragudj, de olvasd vissza a kommentjeimet. Direkt nagyon finoman fogalmaztam: "szerintem én nem vállalnám be" stb. Mások is normálisan leírtàk a véleményüket. Az um másik oldal meg véranyázik és hasonlók kezdettől.
Ez az állandó ironizàlas is az érdemi vita ellen van "ezért akasztanak a mamik", miközben senki nem volt durva vagy személyeskedő, csak akiket állítólag "akasztanak".
Tiszta hülyén érzem magam, hogy azért mert nem gondoltam, hogy jó ha egy héten minden nap este jön csak haza az anyuka, már vmi akasztós véranya lennék. Èn is járok sportolni, és csinálok más dolgokat és még direkt ezt is kiemeltem, hogy szerintem is fontos. Sőt, kérdezgettem pontosan mikor van, és amikor azt mondta, hogy a gyerekek nem mennek óviba ha ő otthon van, meg írtam is, hogy ez más és ez megváltoztathatja a helyzetet.
A belső kétségeit vetíti szerintem a válaszainkba, már amúgy a kérdésfeltevés is ilyen ezzel az önzőséggel.
Kiszálltam ebből a vitából a továbbiakban.
Szerintem te is érzed, hogy nem lenne rendben, ezért tetted fel a kérdést, és válaszolsz ilyen támadóan.
Most minden jó indulattal mondom neked, ne tessék megsértődni:
Ilyen kicsi gyerekek VANNAK LEMONDÁSOK. A te esetedben az, hogy olyat edzel, amilyet akkor délelőtt tudsz, és legalább esténként a gyerekeiddel vagy. Ha nagyobbak lesznek, már nem fognak annyira igényelni téged, oda mész majd, ahova szeretnél.
Ez az én véleményem, szerintem önzőség, ha valamit tudnál csinálni akkor, amikor ovi van (edzés), de mivel nem a "kedvenc" edzésed, ezért inkább a gyerekekkel közös időből vennéd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!