Fárasztónak érzem a gyereknevelést állandó foglalkozást, nem nekem való az apaság?
Figyelt kérdés
Párom sokáig ábrándozott azon hogy legyen gyerekünk és végül belementem a dologba,de amióta apa lettem az életem teljesen megváltozott. Az egykori barátaim már nem keresnek, sportolni nincs időm, hízni is elkezdtem, amint hazaérek munkából alig várom hogy az ágyba kerüljek mert persze a gyerekkel meló után is illik foglalkozni. Nap végén meg már semmihez sincs erőm. Hiába van mellettem párom nekem még így is sok a gyereknevelés. Nem értem mikor azt mondják hogy egy gyerek áldás meg boldogság az alatt mit értenek az emberek, nálam pont az ellenkezőjét váltja ki. Egy élettelen szellemileg totálkár embernek érzem magam...2022. máj. 11. 19:43
61/63 anonim válasza:
Ha ennyire szenvedsz kérdező, hagyd el őket. Nincs más megoldás. De soha többé ne csinálj gyereket senkinek sem.
62/63 anonim válasza:
"kiderült hogy vas és magnéziumhiányom van"
Még jó, hogy elolvastam mindent, mert ezeket írtam volna tippnek, mert nem normális, ha ennyire fáradtnak érzed magad. Ha ezek helyre állnak is sokkal jobban leszel, utána könnyebb lesz érzelmileg is helyre pofozni magadat. Sajnos ha folyamatosan fáradt az ember, akkor nyűgösebb is, mindent nagyobb nyűgnek kezel, stb.
63/63 anonim válasza:
Jézusom kérdező te milyen ember vagy? Kezdjük azzal ha valakinek ennyire nem megy az apaság akkor az nem vállalja, olyan mintha a gyerekkel csak illendőségből foglalkoznál.Sajnálom szegény gyereket hogy ilyen apja van.Tudod ha valaki családot, gyereket vállal az sok önfeláldozással jár.A párommal ikreink vannak és nem könnyű ez tény és való de a párom alig várja hogy hazaérjen hozzánk és foglalkozzon a gyerekekkel.Emellett reggeltől estig dolgozik de mindenben segít úgyan úgy besegít a háztartásba.Ha kell akkor mosogat,főz, takarít, gyerekekkel foglalkozik..Ennek te a töredékét sem csinálod nem való neked gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!