Fárasztónak érzem a gyereknevelést állandó foglalkozást, nem nekem való az apaság?
Figyelt kérdés
Párom sokáig ábrándozott azon hogy legyen gyerekünk és végül belementem a dologba,de amióta apa lettem az életem teljesen megváltozott. Az egykori barátaim már nem keresnek, sportolni nincs időm, hízni is elkezdtem, amint hazaérek munkából alig várom hogy az ágyba kerüljek mert persze a gyerekkel meló után is illik foglalkozni. Nap végén meg már semmihez sincs erőm. Hiába van mellettem párom nekem még így is sok a gyereknevelés. Nem értem mikor azt mondják hogy egy gyerek áldás meg boldogság az alatt mit értenek az emberek, nálam pont az ellenkezőjét váltja ki. Egy élettelen szellemileg totálkár embernek érzem magam...2022. máj. 11. 19:43
21/63 A kérdező kommentje:
Utolsó nem sajnáltatom magam pusztán megoldást keresek a problémámra.
2022. máj. 11. 20:41
22/63 anonim válasza:
A pszichológus nem dilidoki. A pszichiáter a dilidoki, aki beteget gyógyít. A pszichológus csak elbeszélget az ilyen problémásokkal, mint te, amit nem értenek, azt megmagyarázza nekik. Rávezet, hogyan alakíthatod könnyebbé az életedet. Bátorságot ad. Különben lehet, hogy vashiányos a szervezeted, azok ilyen fáradékonyak.
23/63 anonim válasza:
Nem is neki kell, neked kell saját magadból. Ő csak segíthet abban, hogyan gondolkodj másképp. Dilidoki, atyaég! Ezt kb. két generációval ezelőtt el kellett volna felejteni. Egy ember, aki megfogja a kezed ha elkeveredtél a saját életedben.
24/63 anonim válasza:
A feleségednek vannak szülei? Csak hogy ha már nem bírja melletted, lesz-e hova elköltöznie...
25/63 anonim válasza:
Minek mentél bele? Egy csomó gyerekmentes nő imádkozik olyan pasiért, aki nem akar gyereket! Azért érzed szarnak a gyerekvállalást, mert az! De miért nem lehet előre gondolkozni, régebben nem láttál még gyereket?
26/63 anonim válasza:
Amúgy nem azt írtam, hogy sajnáltatod magad, hanem, hogy sajnálGatod magad. Csak mondom. De olyan f.sza válaszokat kaptál, rázd meg magad, fogadd meg a tanácsokat. És egyet lépj hátra, a kicsi gyerek az első, neki ne legyen hátránya a jelenlegi érzéseidből. Máris nem hagyod el magad olyan könnyedén. Keress szakembert aki segít. Rávilágít neked, mi tesz motiválatlanná, lerövidíti az időt amíg összekapod magad.
27/63 A kérdező kommentje:
Vannak szülei a páromnak de az ő nevére vásároltam házat. Nekem van egy kis garzon lakásom ami nekem bőven elég ha úgy alakulna a helyzet.
2022. máj. 11. 21:05
28/63 anonim válasza:
Amúgy az megvan, hogy ki vagy te a kisfiadnak vagy kislányodnak? Maga vagy az Istenkirály!! Az Én Apukám! És ez még jópár évig így is marad. Ne akard ezt lerombolni. Neki a világ vagy te és az anyukája. Mindent tőletek les el. Még szeretni is tőled tanul. Egyszer nézz jó mélyen a szemébe, olyan őszinte csillogással soha senki nem fog rád nézni. Legyél a cimbije, tárgyaljátok meg a világ nagy dolgait (bekakilás? - megoldjuk!!), óriás vagy a szemében, maradj is az!
29/63 anonim válasza:
És ilyen lúzereknek van nője, gyereke.igazságtalan az élet.
30/63 anonim válasza:
Meg mellé úgy tűnik, az életének egy rossz periódusa, perpill egy mélypontja. De rúgjunk bele még egyet, mert attól majd olyannak lesz gyereke akinek még nője sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!