Izguljunk várjunk együtt ki az akinek most múlt el és próbálkozik babával?
Figyelt kérdés
Tegnap múlt el a menstruációm 10. Sikertelen hónap (?)2022. máj. 8. 17:43
61/148 A kérdező kommentje:
Sajnálom akinek még jött többiekkel izguljunk
Én ma voltam orvosnál szimplán kíváncsiság 11,2mm nyh 😄
2022. máj. 25. 23:02
62/148 anonim válasza:
Sziasztok! Mi a helyzet? Ebben a hónapban használtam "nornalisan" ovutesztet. Az alkalmazás amikorra ìrta az ovut, akkor volt legerősebb a csík, de szerintem még akkor sem volt olyan erős, mint a kontroll. Azért reménykedem. Június 16-ra nem várom. (12-es voltam).
63/148 anonim válasza:
Sziasztok. Én június 4re nem vártam,30.-án délután halvány pozitívat teszteltem ,aztán 31.-én reggeli vizeletből már sötétebb volt a második vonal. Annyira boldog voltam hogy el sem akartam hinni ezért 1.-én csináltam egy digitális clearbluet délutáni vizeletből és azis pozitív lett. Alig várom nőgyógyászhoz mehessek,remélem minden rendben van,első baba lesz 😀
2-es válaszoló vagyok
66/148 A kérdező kommentje:
Gratulálok nekem pénteken 10.9mm nyh. Látott. Ja és nem látott domináns tuszot nekem mostanában nem kéne meg jöjjön mármint ma
2022. jún. 3. 19:48
67/148 anonim válasza:
Nagy gratula a 2-esnek :)
Nekünk elvileg most sikerült az ovu napján és előtte való nap is együtt lenni, úgyhogy nagyon bizakodok. De még csak 14-ére nem várom, szóval sok türelem kell még addig. (7-es válaszoló voltam)
69/148 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek 😍 aki későbbre nem várja annak szurkolok 😊 (2es)
70/148 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig semmi nektek ?
2022. jún. 5. 13:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!