Izguljunk várjunk együtt ki az akinek most múlt el és próbálkozik babával?
Sziasztok, 115 .vagyok. Valami bravúros véletlen folytán, ez a hónap hatost dobott, azaz úgy néz ki, sikerült. Még csak mostanában derült ki hogy pozi. Dokihoz ca. 3 hét múlva megyek addig remélem nem lesz baj. Nagy az öröm,de nagy a félelem is.
Utolsó, miért tettèl le róla véglegesen ? Ha szabad ilyesmit kérdezni.
Kérdező, nálad fejlemények?
Halk gratula, 115-os, ha szabad ilyet. En anno mindig az adott dolognak orultem egyszerre, amit mar tudtam, lepesenkent.
Mar van ket gyerekunk. Az elsore az eletkorulmenyeink miatt vartunk tobb, mint 1 evet, o rogton sikerult. A masodikra 2 evet vartunk, ott a prolaktin-szintem volt tul magas. Iden koltoztunk 800 km-rel kozelebb Magyarorszaghoz, de allando segitsegunk a bolcsin es a sulin kivul nincs, es jelen helyzetben nem jonne jol, ha kiesne a fizetesem. De igazabol nem ez a fo ok, csak ez is benne van. Az ok inkabb az, hogy a ferjemnk es nekem is joval kevesebb a turelmunk, mint gondoltuk, kozben meg az idobol is lassan kifutunk. Eredetileg a jovo evet meg az azutanit adtuk volna meg arra, hogy osszejojjon, HA idokozben konnyebb lesz a gyerekekkel. De most azt latjuk, hogy egyhamar nem lesz az.
Oh gratulálok.
Utolsó sajnálom
Én ciklus13.napon vagyok mai lh negatív de pedig ovus nyákom van ja és a 3.clostis honapom
Sziasztok! 12-es vagyok. Ez a 9. hónap. Ma este teszteltem. Szerintetek túl halvány ? Nem tudom az ovu-t ebben a hónapban. Kijött a második csík pár percen belül. 29-33 napos ciklusaim vannak. De legutóbbi három hónapban 29-31.napon jött meg.
115 vagyok, elvesztettük a babàt...
12, ez pozitív 🤞🤞🤞
145 gratulálok
146 nagyon sajnálom
Én nekem még mindig nem.sikerult a baba 6 dpo vagyok
Többiek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!