Izguljunk várjunk együtt ki az akinek most múlt el és próbálkozik babával?
Figyelt kérdés
Tegnap múlt el a menstruációm 10. Sikertelen hónap (?)2022. máj. 8. 17:43
42/148 anonim válasza:
Sziasztok! A "lombikos" vagyok.
Pont egy hete volt a beultes ugyhogy 11. Napon vagyok (a lombik egyszem elonye hogy percre pontosan tudom az "ovum" szerden vagy csutortokon tesztelek. Bar megmondom őszintén nincsenek jo érzéseim.
Mindenkinek sok sikert ❤️
43/148 A kérdező kommentje:
Na akkor szurkolok :)
2022. máj. 16. 13:07
45/148 anonim válasza:
12-es vagyok. Én ma teszteltem 10-es facelle teszttel. Negatív lett. Szerintem már ki kellett volna mutatnia. Bár, csak 18-ára nem várom. Illetve az lesz a 30.nap (a kalkulátor átlagot számolt). Az előző ciklusom 32 napos volt. Nem fáj úgy a hasam, mint máskor mensi előtt. A remény hal meg utoljára 😀 De nem élem bele magam.
47/148 A kérdező kommentje:
Hátha pozi lesz
2022. máj. 16. 16:59
48/148 anonim válasza:
Köszi, aranyosak vagytok :) Én is mindenkinek😊
49/148 anonim válasza:
Sziasztok! Nem bírtam tovább várni, megcsináltam, de negatív. A hasam is görcsöl, biztos a napokban meg is fog jönni...
50/148 A kérdező kommentje:
Sajnálom de még amíg nem jön meg addig van remény
2022. máj. 17. 07:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!