Izguljunk várjunk együtt ki az akinek most múlt el és próbálkozik babával?
Szia!
Ausztriaban lombikozunk, ez az utolso korunk itt kint mert kifogytunk az allami tamogatottbol. Első baba lenne.
Kb 1 het mulva tesztelhetek.
10es voltam
Én ma veszek majd tesztet, de csak 1 hét múlva akarom megcsinálni.
3.
Én kicsit előrébb járok már a ciklusomban, jövő héten akarok terhességi tesztet csinálni. Anno a kislányomnál elkövettem azt a hibát, hogy túl korán teszteltem, szóval most igyekszem türelmes lenni. :)
7es voltam.
Sziasztok! Kivel mizu?😃
Én érzek gyanús dolgokat, az ovulációs kalkulátor szerint 17én legkorábban végezhetek egy tesztet... úgyhogy lehet, nem várom meg a hétvégét!🙈 21re nem várom.
Nekem a napokban van volt ovum
Milyen tüneted van?
Sziasztok! Én még nem érzek semmit, a héten kellene megjönnie, de remélem nem fog. :D De azért már vettem tesztet, legyen itthon. :D
33as voltam
Néhányszor émelygek, kis alhasi görcsök vannak. Persze ez lehet pms is meg stressz, de hátha...
Ha tünet van, van hcg is, ergó a teszt is ki kell, hogy mutassa. Persze meg kellene várni a 20át, hogy tuti legyen vagy a 23at, hogy késsen.🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!