Jogosan vagyok dühös?
Férjem 8-17-ig dolgozik, 7-kor indul és este 6 mire hazaér. Én 8-15:30, nekem csak félóra az út. Én hozom-viszem a gyerekeket (3 és 4 évesek), mivel így elég csak fél8-ra bevinnem őket és délután 4-re ott vagyok értük.
Úgy volt, hogy a férjem munkát vált, ahol kevesebb az óraszám (nem kell ledolgozni az ebédidőt, nincs túlóra, a munkahely is közelebb van), de előléptették, így eszében sincs váltani. Részben megértem, mert így megugrott a fizetése, ami nyilván jól jön, viszont elegem van már a reggeli kapkodásból és hogy délután/este mindent egyedül csinálok.
Elegem van, hogy csak nekem lettek stresszesek a mindennapjaim, hogy reggel kiabálok a gyerekkel, hogy öltözzenek már, mert elkésünk, délután rohanok értük. Este is én vacsoráztatom, fürdetem (és legtöbbször én altatom) a gyerekeket, mert mire férjem hazajön, átöltözik, eszik stb addigra már ágyban vannak a gyerekek és csak az esti puszira jön be vagy mond egy rövid esti mesét nekik.
Férjemmel beszéltem már erről, de mindig azt mondja nem tud mit csinálni, a munkáját nem fogja otthagyni pont most, hogy abban a pozícióban van, ahol szeretett volna lenni. Mindig azt mondja, hogy szerinte nekem még sokkal jobb, hiszen hamarabb hazaérek és többet vagyok otthon, pihenhetek. Igen, mert 2 gyerekkel nagyon pihentető az otthonlét.
A legtöbb ismerősünknél váltva hozzák-viszik a szülők a gyereket.
Segítségünk sajnos nincs. Gondolkoztam már bébiszitteren, de nagyon rossz érzés lenne, hogy egy vadidegen vigyáz a gyerekekre az én kényelmem miatt. Imádom a gyerekeimet, csak ez a mókuskerék felőröl.
49. viszont úgy ekézni, meg leherézni bárkit is, hogy az ő oldalát nem ismerjük… 😂
kérdező, szólj a férjednek, hogy kommenteljen este, ha már úgyis MINDIG a neten lóg.
hátha kialakul valami párbeszéd köztetek. ☺️
viszont úgy ekézni, meg leherézni bárkit is, hogy az ő oldalát nem ismerjük… 😂
Nem teljesen mindegy? Nincs nevesítve senki ha ma szembejönne veled az utcàn se tudnàd, hogy róla volt szó
Figyuka, akkor te gondolom minden kommentedet ugy kezded, hogy nem nyilvànítok vèlemènyt mert nincs itt a masik fèl ès nem ismerjük az ô verziójàt ugye? 😀hagyjuk màr.
Amit leír valaki ide abból kell kiindulni aztàn vagy hozzà szólsz vagy nem.
“nincs itt a másik fèl ès nem ismerjük az ô verziójàt”
igen, pontosan ezt kommenteltem, nem ugrottam egyből fikázni, hőbörögni és jól megmondani a véleményemet olyanról aki ott sincs. és semmit se tudok a helyzetről, csak azt amit az mond aki haragszik a másikra.
gratulálok, hogy eljutott és sikerült feldolgozni ☺️
De te mit nem èrtessz azon, hogy a màsik fèl sosincs itt???
Akkor ne nyiss meg egy kèrdèst sem mert nem tudsz rà vàlaszt az egyoldalú ismeret miatt! Mègis itt vagy bakker🤦♀️
Ha a leírtak alapjàn a fèrje valaki szerint egy lusta here akkor ahhoz nem kell ismerni a màsik fèl verziójàt. Attól ez nem hôbörgès meg fikàzàs hanem egy vèlemèny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!