Jogosan vagyok dühös?

Figyelt kérdés

Férjem 8-17-ig dolgozik, 7-kor indul és este 6 mire hazaér. Én 8-15:30, nekem csak félóra az út. Én hozom-viszem a gyerekeket (3 és 4 évesek), mivel így elég csak fél8-ra bevinnem őket és délután 4-re ott vagyok értük.

Úgy volt, hogy a férjem munkát vált, ahol kevesebb az óraszám (nem kell ledolgozni az ebédidőt, nincs túlóra, a munkahely is közelebb van), de előléptették, így eszében sincs váltani. Részben megértem, mert így megugrott a fizetése, ami nyilván jól jön, viszont elegem van már a reggeli kapkodásból és hogy délután/este mindent egyedül csinálok.

Elegem van, hogy csak nekem lettek stresszesek a mindennapjaim, hogy reggel kiabálok a gyerekkel, hogy öltözzenek már, mert elkésünk, délután rohanok értük. Este is én vacsoráztatom, fürdetem (és legtöbbször én altatom) a gyerekeket, mert mire férjem hazajön, átöltözik, eszik stb addigra már ágyban vannak a gyerekek és csak az esti puszira jön be vagy mond egy rövid esti mesét nekik.

Férjemmel beszéltem már erről, de mindig azt mondja nem tud mit csinálni, a munkáját nem fogja otthagyni pont most, hogy abban a pozícióban van, ahol szeretett volna lenni. Mindig azt mondja, hogy szerinte nekem még sokkal jobb, hiszen hamarabb hazaérek és többet vagyok otthon, pihenhetek. Igen, mert 2 gyerekkel nagyon pihentető az otthonlét.

A legtöbb ismerősünknél váltva hozzák-viszik a szülők a gyereket.

Segítségünk sajnos nincs. Gondolkoztam már bébiszitteren, de nagyon rossz érzés lenne, hogy egy vadidegen vigyáz a gyerekekre az én kényelmem miatt. Imádom a gyerekeimet, csak ez a mókuskerék felőröl.

2022. máj. 5. 10:34
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
35%

49. viszont úgy ekézni, meg leherézni bárkit is, hogy az ő oldalát nem ismerjük… 😂

kérdező, szólj a férjednek, hogy kommenteljen este, ha már úgyis MINDIG a neten lóg.

hátha kialakul valami párbeszéd köztetek. ☺️

2022. máj. 6. 06:44
 52/57 anonim ***** válasza:
65%

viszont úgy ekézni, meg leherézni bárkit is, hogy az ő oldalát nem ismerjük… 😂

Nem teljesen mindegy? Nincs nevesítve senki ha ma szembejönne veled az utcàn se tudnàd, hogy róla volt szó

2022. máj. 6. 14:43
 53/57 anonim ***** válasza:
20%
ja igen, a névtelen kommentelés és fikázás mentesít minden alól. bocs, elfelejtettem 😅🤦‍♀️
2022. máj. 6. 16:16
 54/57 anonim ***** válasza:
77%

Figyuka, akkor te gondolom minden kommentedet ugy kezded, hogy nem nyilvànítok vèlemènyt mert nincs itt a masik fèl ès nem ismerjük az ô verziójàt ugye? 😀hagyjuk màr.

Amit leír valaki ide abból kell kiindulni aztàn vagy hozzà szólsz vagy nem.

2022. máj. 6. 18:53
 55/57 anonim ***** válasza:
0%

“nincs itt a másik fèl ès nem ismerjük az ô verziójàt”

igen, pontosan ezt kommenteltem, nem ugrottam egyből fikázni, hőbörögni és jól megmondani a véleményemet olyanról aki ott sincs. és semmit se tudok a helyzetről, csak azt amit az mond aki haragszik a másikra.

gratulálok, hogy eljutott és sikerült feldolgozni ☺️

2022. máj. 6. 20:41
 56/57 anonim ***** válasza:
85%

De te mit nem èrtessz azon, hogy a màsik fèl sosincs itt???

Akkor ne nyiss meg egy kèrdèst sem mert nem tudsz rà vàlaszt az egyoldalú ismeret miatt! Mègis itt vagy bakker🤦‍♀️

Ha a leírtak alapjàn a fèrje valaki szerint egy lusta here akkor ahhoz nem kell ismerni a màsik fèl verziójàt. Attól ez nem hôbörgès meg fikàzàs hanem egy vèlemèny.

2022. máj. 6. 20:49
 57/57 anonim ***** válasza:
65%
kérdező felszívódott?
2022. máj. 7. 05:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!