Panelban tényleg szörnyű a gyereknevelés?
Miert tetted fel a kerdest, ha csak trollkodsz a valaszokon?
Jo helyen vagy ott a panelban, legalabb biztos nem leszel a szomszedom 🙄
Nem kérdező, "kertesbe" sem hívom át a szomszédot. Barátok szoktak jönni, ahogyan mi is megyünk hozzájuk.
De nyilván ha a saját kertedben nevettek, beszélgettek, zenét hallgattok még hajnal 1-kor is, az a kutyát nem érdekli. Viszont ha a papírvékony falak között csinálod a panelba', ott bizony a szomszédok nem fognak ennek örülni.
Mi a kérdés lényege amúgy?
Szerinted mindenki dicsekszik, bárki leírja a véleményét, annak te ellentmondasz.
Ez szubjektív, mindenkinek olyan, amilyennek megéli. Ne hurrogjatok le kérlek, én utálom, szerintem tényleg borzasztó. Csak az tartja bennem a lelket, hogy hamarosan elköltözünk családi házba.
Az okok amiért ilyen rosszul érzem magam itt pici babával:
- nagyon rossz alvó a lányom, sokszor órákon át altatom. Mikor végre sikerül, és leteszem aludni, mindig történik valami: fúrás, kalapálás, vésés, hangos zene a szomszédban, az ajtónk előtti hangos beszéd a szomszédok közt (középső lakás vagyunk), zörgés és pakolás a fölöttünk lévő tárolóban. És tényleg minden nap kínszenvedés az altatás ezek miatt.
- Nyolcadik és egyben legfelső emelet vagyunk. Tároló nincs alul, csak fölöttünk a tetőtérben. Szóval a babakocsit kénytelen vagyok felhozni. Ugyan lift van, de két hetente elromlik. Olyankor hordozó kendővel 8 emeletet le, 8 emeletet fel...
- A szomszédok állandóan beszólnak, ha sír a pici. Nekem már gyomorgörcsöm van tőle.
- Kicsi a hely.. nagyon. Gyerek nélkül okés volt, de most csak azt veszem észre, hogy mindent kerülgetek. Valahogy megszaporodtak a tárolandó cuccok, amiktől egyre kevésbé férünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!