Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panelban tényleg szörnyű a...

Panelban tényleg szörnyű a gyereknevelés?

Figyelt kérdés
Mindenki ezzel riogat, hogy miért nem kertes ház meg jaj mi lesz. 1 gyerekről lesz szó. Bocs de nem szeretnék sok milliós hitelt emiatt felvenni.
2022. márc. 25. 08:35
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
28-as nem értem kertesbe áthívod a szomszédot, panelban meg zavar ha kopog?
2022. márc. 25. 11:09
 32/48 anonim ***** válasza:
55%

Miert tetted fel a kerdest, ha csak trollkodsz a valaszokon?

Jo helyen vagy ott a panelban, legalabb biztos nem leszel a szomszedom 🙄

2022. márc. 25. 11:10
 33/48 anonim ***** válasza:
9%
pfejj a panellakók
2022. márc. 25. 11:12
 34/48 anonim ***** válasza:
74%
Az első gyerekkel 7 éves koráig lakásban laktunk. Nem volt szörnyű. Vettünk egy nagy házat, a kicsi már ide született (most 1,5 éves). Őszinte leszek, nem mennék vissza a lakásba, sokkal jobb itt. Ettől még tényleg nem volt szörnyű, de összehasonlíthatatlan a kettő.
2022. márc. 25. 11:12
 35/48 anonim ***** válasza:
82%
5.-en lakunk és nincs lift, igaz van lent tárolónk, de direkt így vettük a lakást, mert tuddtuk, hogy családot akarunk, és nem tudjuk, mikor lesz lehetőségünk költözni. Azért a 19-es válaszát eléggé erős túlzásnak érzem... nekem se a kedvenc programom, lecipelni meg felcipelni a gyereket teljes harci díszben, de őszintén, összefogni a hajamat, vagy húzni rá egy sapkát, az itthoni gatyámat kicserélni egy farmerra nem tart semeddig, az otthoni felsőmre-pulcsimra meg ráhúzom a kabátot, és voilá, lent is vagyok (te jó ég, hányszor csináltam ezt). Amíg a gyereket öltöztetem, addig meg kinyitom az ablakot. Párszor amúgy megcsinálja az ember, és rájön, hogy hogy kényelmes, hogy áll kézre az elinduláshoz minden, már 5 perc alatt összekészülök, olyan rutinos vagyok (bár olyan csatateret hagyunk magunk után, hogy öröm hazaérni :D). Volt már olyan, hogy lent a tárolóban leesett a cumi a földre, és indulhattunk föl egy másikért, na akkor kiszaladtak csúnya szavak a számon :) De azért nem tragikus a helyzet, szerintem 3 perc alatt, amíg felkapsz magadra egy cipőt és egy kabátot, semelyik gyerek nem izzad be. Mi olyan helyen lakunk, hogy nagyon jó a közlekedés (nagyváros), itt van minden bolt, pláza pár percre babakocsival, hihetetlen könnyebbség volt, amíg kicsi volt a lányom, hogy nem a külvárosban laktunk vagy egy tanyán, ahol nincs elérhető közelségben semmi. Van társaságunk is, és kb. 10 játszótér van 100 méteres körzetben. És ha nem tudok főzni, amíg ő játszik? Sebaj, addig én is lazítok. Szerintem nem világvége a panel.
2022. márc. 25. 11:16
 36/48 anonim ***** válasza:
31%

Nem kérdező, "kertesbe" sem hívom át a szomszédot. Barátok szoktak jönni, ahogyan mi is megyünk hozzájuk.

De nyilván ha a saját kertedben nevettek, beszélgettek, zenét hallgattok még hajnal 1-kor is, az a kutyát nem érdekli. Viszont ha a papírvékony falak között csinálod a panelba', ott bizony a szomszédok nem fognak ennek örülni.

2022. márc. 25. 11:20
 37/48 anonim ***** válasza:
68%
Mi kertesben lakunk. A szomszéd mindenbe beleszól. Miért szól a kertben a rádió, milyen fát ültetünk, a kutyája megijed a zajtól, stb. Már fel is jelentett. A lakásban és kertes házas övezetben is lehetnek elviselhetetlen szomszédok.
2022. márc. 25. 11:25
 38/48 A kérdező kommentje:
Én sose öltöznék ki csak mer én aztán kimegyek, ha nem tetszik valakinek ne nézzen
2022. márc. 25. 11:28
 39/48 anonim ***** válasza:
75%

Mi a kérdés lényege amúgy?

Szerinted mindenki dicsekszik, bárki leírja a véleményét, annak te ellentmondasz.

2022. márc. 25. 11:35
 40/48 anonim ***** válasza:
64%

Ez szubjektív, mindenkinek olyan, amilyennek megéli. Ne hurrogjatok le kérlek, én utálom, szerintem tényleg borzasztó. Csak az tartja bennem a lelket, hogy hamarosan elköltözünk családi házba.

Az okok amiért ilyen rosszul érzem magam itt pici babával:

- nagyon rossz alvó a lányom, sokszor órákon át altatom. Mikor végre sikerül, és leteszem aludni, mindig történik valami: fúrás, kalapálás, vésés, hangos zene a szomszédban, az ajtónk előtti hangos beszéd a szomszédok közt (középső lakás vagyunk), zörgés és pakolás a fölöttünk lévő tárolóban. És tényleg minden nap kínszenvedés az altatás ezek miatt.

- Nyolcadik és egyben legfelső emelet vagyunk. Tároló nincs alul, csak fölöttünk a tetőtérben. Szóval a babakocsit kénytelen vagyok felhozni. Ugyan lift van, de két hetente elromlik. Olyankor hordozó kendővel 8 emeletet le, 8 emeletet fel...

- A szomszédok állandóan beszólnak, ha sír a pici. Nekem már gyomorgörcsöm van tőle.

- Kicsi a hely.. nagyon. Gyerek nélkül okés volt, de most csak azt veszem észre, hogy mindent kerülgetek. Valahogy megszaporodtak a tárolandó cuccok, amiktől egyre kevésbé férünk el.

2022. márc. 25. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!