Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panelban tényleg szörnyű a...

Panelban tényleg szörnyű a gyereknevelés?

Figyelt kérdés
Mindenki ezzel riogat, hogy miért nem kertes ház meg jaj mi lesz. 1 gyerekről lesz szó. Bocs de nem szeretnék sok milliós hitelt emiatt felvenni.
2022. márc. 25. 08:35
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

1 nem pakolja ki mert megvágom.

2 normálisan kell nevelni és akkor nem áll fenn az első.

3 igen nézd meg, mit kell másnak megmagyaráznod hogy ki milyen paprikajancsi felszerelésben menjen.

4 az az érzésem hogy csak trollkodsz és dicsekedsz

2022. márc. 25. 10:29
 22/48 anonim ***** válasza:
79%
Amikor kertes házba költöztünk, akkor is kitartunk vásárolni, játszótérre, stb. Arról nem beszélve, hogy otthon, a kertben nem volt gyerek társaság. Tehát hiába van kertünk, így is- úgyis mennünk kell valamerre, és akkor is szükséges felöltözteti, cuccokat magunkkal vinni.
2022. márc. 25. 10:29
 23/48 anonim ***** válasza:
Kijártunk, bocsi.🙂
2022. márc. 25. 10:30
 24/48 anonim ***** válasza:
57%
Megvágod? Ahha
2022. márc. 25. 10:34
 25/48 anonim ***** válasza:
68%
Panelben nőttem fel, meg még rengeteg ismerősöm is. És tök jó volt, hogy csak átmentünk egymáshoz játszani a házon belül vagy suli után estig lent bandáztunk.
2022. márc. 25. 10:48
 26/48 anonim ***** válasza:
45%

"Megvágom"... :D

Nektek tökéletes a panel Kérdező, oda való vagy ilyen stílussal!

Én sosem tudnék panelrengetegben élni, se gyerekkel, se anélkül. Emiatt igen, nekünk ott szörnyű lenne a gyereknevelés. Bezárva 2-3 szobába, kis belmagassággal, azt is hallva, ha a szomszéd éjszaka fingik egyet.

Én szeretem a nagy tereket, azt, hogy van helyiség/szoba mindenre, kényelmesen elférünk. Tavasszal, nyáron nem vagyunk bezárva, itt van most is a jó idő, végre kávézhatok reggelente a teraszon, napközben is kimehetünk bármikor. Nyáron medencézhetünk, kerti partit tarthatunk, esténként kiülhetünk picit borozni, koktélozni a barátokkal stb.

2022. márc. 25. 10:49
 27/48 A kérdező kommentje:
26 aki meg ennyire dicsekszik, az is :) Mi a tökért nem lehetne a panelban is bemenni vissza ha vmi ottmaradt. Vagy borozni stb.
2022. márc. 25. 10:55
 28/48 anonim ***** válasza:
41%

Te mindent dicsekvésnek veszel? Ennyire tele van kisebbségi komplexussal?

Nem, nem ugyanolyan a panel konyhájában borozgatni nyitott ablak mellett, átkopogó szomszéddal, mint kint a kertben, hangulatos fényekkel stb.

De ha neked a panelra van igényed, akkor ezeket hiába magyarázná bárki.

2022. márc. 25. 10:57
 29/48 anonim ***** válasza:
75%
Ezért kár összeveszni! Panelban is lehet teljes életet élni. Aki meg mindig kertes házban élt, annak az a megszokott. Mindkettőnek van előnye és hátránya. Tudom, mert mindkettőben laktam. Arról nem beszélve, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy építkezzen, családi hazát vegyen.
2022. márc. 25. 11:01
 30/48 anonim ***** válasza:
35%
Drága, most vagy terhes? Beszéljünk 3 év múlva, köszi
2022. márc. 25. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!