Panelban tényleg szörnyű a gyereknevelés?
1 nem pakolja ki mert megvágom.
2 normálisan kell nevelni és akkor nem áll fenn az első.
3 igen nézd meg, mit kell másnak megmagyaráznod hogy ki milyen paprikajancsi felszerelésben menjen.
4 az az érzésem hogy csak trollkodsz és dicsekedsz
"Megvágom"... :D
Nektek tökéletes a panel Kérdező, oda való vagy ilyen stílussal!
Én sosem tudnék panelrengetegben élni, se gyerekkel, se anélkül. Emiatt igen, nekünk ott szörnyű lenne a gyereknevelés. Bezárva 2-3 szobába, kis belmagassággal, azt is hallva, ha a szomszéd éjszaka fingik egyet.
Én szeretem a nagy tereket, azt, hogy van helyiség/szoba mindenre, kényelmesen elférünk. Tavasszal, nyáron nem vagyunk bezárva, itt van most is a jó idő, végre kávézhatok reggelente a teraszon, napközben is kimehetünk bármikor. Nyáron medencézhetünk, kerti partit tarthatunk, esténként kiülhetünk picit borozni, koktélozni a barátokkal stb.
Te mindent dicsekvésnek veszel? Ennyire tele van kisebbségi komplexussal?
Nem, nem ugyanolyan a panel konyhájában borozgatni nyitott ablak mellett, átkopogó szomszéddal, mint kint a kertben, hangulatos fényekkel stb.
De ha neked a panelra van igényed, akkor ezeket hiába magyarázná bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!