Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van segítségeteket vizsgálatok...

Van segítségeteket vizsgálatokra vinni a babatok?

Figyelt kérdés

Apuka el tud kerekedni munkahekyrol?

Az én párom semmit nem segít.

Az ő kollégája folyamat lebecol, allatorvos, banki ügyek, okmanyiroda.

Az én párom a gyerekünk miatt nem venné ki a 1 napot pedig nagyon kene menni egy vizsgálatra. Másik városba van, nincs kocsink, buszozni kell(ene).

2022. febr. 28. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
36%

Már leírtam háromszor. Nem tenném meg megint, ne haragudj. Kb. minden 0%-os én vagyok, aki azt mondta, hogy azért van olyan vizsgálat, amin elvárható, hogy ott legyen...

És hogy teljesen egyértelmű,hogy itt nem az a legnagyobb probléma feltételezem, hogy nem kíséri őket egy vizsgálatra, hanem hogy semmiben nem számíthat az apukára és anyuka ezt láthatóan nehezményezi, ellenben konstruktív kommunikáció nincs. Node mindegy, elengedem.

2022. febr. 28. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!