Van segítségeteket vizsgálatokra vinni a babatok?
Figyelt kérdés
Apuka el tud kerekedni munkahekyrol?
Az én párom semmit nem segít.
Az ő kollégája folyamat lebecol, allatorvos, banki ügyek, okmanyiroda.
Az én párom a gyerekünk miatt nem venné ki a 1 napot pedig nagyon kene menni egy vizsgálatra. Másik városba van, nincs kocsink, buszozni kell(ene).
2022. febr. 28. 08:14
71/71 anonim válasza:
Már leírtam háromszor. Nem tenném meg megint, ne haragudj. Kb. minden 0%-os én vagyok, aki azt mondta, hogy azért van olyan vizsgálat, amin elvárható, hogy ott legyen...
És hogy teljesen egyértelmű,hogy itt nem az a legnagyobb probléma feltételezem, hogy nem kíséri őket egy vizsgálatra, hanem hogy semmiben nem számíthat az apukára és anyuka ezt láthatóan nehezményezi, ellenben konstruktív kommunikáció nincs. Node mindegy, elengedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!