Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van segítségeteket vizsgálatok...

Van segítségeteket vizsgálatokra vinni a babatok?

Figyelt kérdés

Apuka el tud kerekedni munkahekyrol?

Az én párom semmit nem segít.

Az ő kollégája folyamat lebecol, allatorvos, banki ügyek, okmanyiroda.

Az én párom a gyerekünk miatt nem venné ki a 1 napot pedig nagyon kene menni egy vizsgálatra. Másik városba van, nincs kocsink, buszozni kell(ene).

2022. febr. 28. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
90%
Pár megállónyira lakunk, a férjem mindig elvisz. Akkor is, ha szívesen mennék egyedül.
2022. febr. 28. 08:17
 2/71 anonim ***** válasza:
86%

Te vállaltál vele gyereket....

A busszal amúgy mi a baj?

2022. febr. 28. 08:29
 3/71 anonim ***** válasza:
88%
Nekem még soha nem jutott eszembe, hogy "segítség" kellene ahhoz, hogy elvigyem a gyerek(ek)et vizsgálatra!
2022. febr. 28. 08:31
 4/71 anonim ***** válasza:
36%
Hogyne. Fogorvosok vagyunk mindketten, de nyilván senki lyukas foga nem fontos annyira, mint a babánk egészsége (vagy a sajátunk).
2022. febr. 28. 08:31
 5/71 anonim ***** válasza:
93%
Van kocsim és még sose volt olyan jellegű vizsgálatunk ami a segitseget igényelte,de ha lenne olyan ( hosszan kell várni,olyan helyen van,hogy segítséget igényel) akkor persze ki venne egy napot.
2022. febr. 28. 08:42
 6/71 anonim ***** válasza:
100%

A babànak lesz a vizsgálat? Akkor nálunk a párom nem vesz ki napot.

Ha nekem van olyan vizsgálaton akkor természetesen megoldja és vigyáz addig rá

Mi a probléma nálatok? Autótok nincs,akkor nem az a problémád ,hogy nem visz el titeket.

Miért kell ott lenni apukának azért,hogy busszal mentek?

2022. febr. 28. 08:49
 7/71 anonim ***** válasza:
41%
Lehet azert mert más várisba van,nehezen tájékozódik, esetleg sokat kell várni, a kicsivel még pisilni se tud elmenni stb.stb. én mondjuk megértem.
2022. febr. 28. 08:56
 8/71 anonim ***** válasza:
87%

esetleg sokat kell várni, a kicsivel még pisilni se tud elmenni stb.stb.

A gyerekkel jelen helyzetben csak egy szülő mehet be az épületbe. Szóval apuka feleslegesen menne, hisz az utcán várakozna.

Pisilni el lehet menni, a mozgássérült wc-be befér a babakocsi is.

2022. febr. 28. 09:00
 9/71 anonim ***** válasza:
78%

Mikor menni kell vizsgálatra (kb 20kmre lévő városba), kivesz egy napot, elvisz, hazahoz minket és bemegy dolgozni fél napra. Ha van másik vizsgálat akkor nem vesz ki szabit hanem azt a másik fél napot használja el.

Sose mondta, hogy nem visz el valahova.

2022. febr. 28. 09:00
 10/71 anonim ***** válasza:
88%

Nem szokott emiatt szabadnapot kérni, max akkor, ha olyan helyre kell vinni, ami tömegközlekedéssel is nehézkesen megoldható. Eddig egyszer volt ilyen, és aznap egyébként is pihenőnapja volt.

Mivel a gyerekkel egy szülő mehet be mindenhova, így nem is lenne értelme.

Ha nincs autótok, pláne nem értem a dolgot. A buszozáshoz kérhetsz segítséget bárkitől a megállóban.

2022. febr. 28. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!