Van segítségeteket vizsgálatokra vinni a babatok?
Apuka el tud kerekedni munkahekyrol?
Az én párom semmit nem segít.
Az ő kollégája folyamat lebecol, allatorvos, banki ügyek, okmanyiroda.
Az én párom a gyerekünk miatt nem venné ki a 1 napot pedig nagyon kene menni egy vizsgálatra. Másik városba van, nincs kocsink, buszozni kell(ene).
Te vállaltál vele gyereket....
A busszal amúgy mi a baj?
A babànak lesz a vizsgálat? Akkor nálunk a párom nem vesz ki napot.
Ha nekem van olyan vizsgálaton akkor természetesen megoldja és vigyáz addig rá
Mi a probléma nálatok? Autótok nincs,akkor nem az a problémád ,hogy nem visz el titeket.
Miért kell ott lenni apukának azért,hogy busszal mentek?
esetleg sokat kell várni, a kicsivel még pisilni se tud elmenni stb.stb.
A gyerekkel jelen helyzetben csak egy szülő mehet be az épületbe. Szóval apuka feleslegesen menne, hisz az utcán várakozna.
Pisilni el lehet menni, a mozgássérült wc-be befér a babakocsi is.
Mikor menni kell vizsgálatra (kb 20kmre lévő városba), kivesz egy napot, elvisz, hazahoz minket és bemegy dolgozni fél napra. Ha van másik vizsgálat akkor nem vesz ki szabit hanem azt a másik fél napot használja el.
Sose mondta, hogy nem visz el valahova.
Nem szokott emiatt szabadnapot kérni, max akkor, ha olyan helyre kell vinni, ami tömegközlekedéssel is nehézkesen megoldható. Eddig egyszer volt ilyen, és aznap egyébként is pihenőnapja volt.
Mivel a gyerekkel egy szülő mehet be mindenhova, így nem is lenne értelme.
Ha nincs autótok, pláne nem értem a dolgot. A buszozáshoz kérhetsz segítséget bárkitől a megállóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!