Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mindenhol sír Dévényesnél a...

Mindenhol sír Dévényesnél a baba? Még csak vizsgálaton voltunk, de lehet nem fogom vinni így, hogy "kínozzák".

Figyelt kérdés

vaéahogy azt vettem észre, de több helyen is, ha valami kellemetlen a babának annál tovább csinálják, ahelyett, hoyg elengedné!

példa:

egyik a Dévényes vizsgálaton háton fektette a babát, alul a nyakánál nyomkodott valamit, egyszer jobb-, egyszer baloldalt baba hol azért sírt, mert le van fogva, hol meg visított a fájdalomtól, de a tornász nem tudta eldönteni, melyik a fájós sírás, tovább nyomkorászta, a babának már kifolytak a könnyei is és a kicsi kezével próbálta levenni a tornász kezét, ahogy az a pici baba a maga kis gyenge módján próbálkozott menekülni(a kezét sem tudta megfogni a tornásznak, csak arra nyúlkált reménytelenül), nekem a szívem megszakadt, nem bírom én ezt idegileg. nem hiszti volt!!! keserves fájdalom, félelem!!

a másik röntgennél mutatják ogy kell fixen fogni a baba fejét(már eleve nem tetszett, hogy miért nem csak mondja, miért nyúl a babáoz, amikor idegen kéz, idegen ember, már ez önmagában megijeszti a kicsit, ha én csinálom beszélgetve akkor simán lefogom fixre, de az is addig-addig fogta a fejét és magyarázott, hogy totál ki lett a baba végigsírta a röntgent

2014. nov. 26. 10:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy borzasztó, de akkor teszel szerintem rosszat a babádnak, ha nem viszed. Sajnos a szülőség nem csupa rózsaszín boldogság, hanem ezzel is jár és a te felelősséged, hogy ha valami problémája van a babádnak, akkor azt megold. Erősítsd meg a lelkedet és vidd.
2014. nov. 26. 10:06
 2/19 A kérdező kommentje:

pont ezt nem tudom!hogy megbízhatok e egyáltalán ilyen kezekben..

hogy a nyakát pl ha fáj a gyereknek, akkor miért nyomkodja?(valószínűsítettük el van csúszva egy csigolyája. normális, hogy erre rányom fájdalmat okozva?!)

2014. nov. 26. 10:09
 3/19 A kérdező kommentje:

a másik, ohgy tele volt szórva minden játékkal, olyan kíváncsi volt a baba, és lekorlátozódott minden arra, hogy ő vizsgálja meg tornáztatja és mehetünk.

ezt is látni a babán ahogy sóvárog..

2014. nov. 26. 10:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy rossz, hogy de ha szükséges a torna, akkor tényleg azzal teszel jót, ha elviszed. Megszenvedi ő is te is, de legalább utána rendben lesz!

Lányom az elején minden egyes vizsgálatkor, tornakor bőgött, nagyon! De később, ahogy lazultak az izmai, egyre jobb lett.

Most egy 4 éves egészséges kislány! Ez a lényeg!

2014. nov. 26. 10:10
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyetértek az első válaszolóval, ha ez valamilyen okból szükséges Nektek, akkor sajnos ki kell bírni. Megszakad a szívem akkor is, amikor orrszívózom, és szívszaggatóan sír szegény, de muszáj, mert nem szeretném, hogy középfül gyulladása legyen. Gondolom Ti sem csak passzióból jártok a Dévényeshez... ha mégis, akkor persze megteheted hogy nem viszed többet.

És milyen röntgen??? Miért röntgenezték szegényt?

2014. nov. 26. 10:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Nézd, én csak olyan helyre viszem a gyerekem, akiben megbízom. Ilyen problémánk szerencsére nincs, soha nem is volt, de ha nem bízol a dévényesben, akkor vidd máshová. Mondjuk én biztos inkább szakorvoshoz vinném (persze lehet, hogy ti is voltatok már), bennük jobban bízom. Én mondjuk még olyan dévényes tornáról nem hallottam, ahol nem sírt volna a baba, sajnos.
2014. nov. 26. 10:13
 7/19 anonim ***** válasza:

Akkor vidd másik dévényeshez, ha abban nem bízol. De ha szüksége van a babádnak a kezelésre, akkor nem teszel vele jót, ha nem viszed el. Utána meg majd nem tud ülni, állni, akármi.

Majd fogorvoshoz sem viszed, mert az is kellemetlen? Ezenek muszáj túlesni. Oltásnál is üvölt a gyerek, de muszáj beadni.

Az én fiam már akkor is üvöltött, ha ráültették a mérlegre, de akkor ne vigyem el soha az orvoshoz?

Én felnőtt fejjel sem szeretem, ha nem tudom, mi fog történni egy vizsgálaton és csak nyomkodnak, egy kisbaba meg persze, hogy megijed.

2014. nov. 26. 10:15
 8/19 anonim ***** válasza:
Szándékosan csinálja, mert ezzel tudja segíteni a gyógyulását. Nem ismerek hatékonyabb tornát a Dévénynél. Igen, a gyerek sír, mert fáj neki, de ez nem jelenti azt, hogy rosszat tesz. Sőt.
2014. nov. 26. 10:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Az én anyukám konduktor, a kezelés mindig elküldte a szülőket, mert a gyerek sírt és a szülők ezt nem bírták nézni. Az nem hatékony torna, amikor a gyerek kacarászik, azért szakemberek, hogy tudják mit, mikor és hogyan kell megfogni, tornáztatni és vizsgálni.
2014. nov. 26. 10:18
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne szüksége a tornára, akkor nem fájna neki. Mivel problémái vannak, ezért fáj. Mozgatni, masszírozni kell, hogy jobb legyen. Kellemetlen neki, de muszáj. SZülőként ezt is meg kell érteni. Nem azzal teszel neki jót, ha kihagyod a kezeléseket, csak azért, hogy ne sírjon. Inkább most sírjon ő egy kicsit, mint mindenki pár év múlva, mert mozgásproblémái vannak, és nem fejlődik megfelelően!!!
2014. nov. 26. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!