Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van segítségeteket vizsgálatok...

Van segítségeteket vizsgálatokra vinni a babatok?

Figyelt kérdés

Apuka el tud kerekedni munkahekyrol?

Az én párom semmit nem segít.

Az ő kollégája folyamat lebecol, allatorvos, banki ügyek, okmanyiroda.

Az én párom a gyerekünk miatt nem venné ki a 1 napot pedig nagyon kene menni egy vizsgálatra. Másik városba van, nincs kocsink, buszozni kell(ene).

2022. febr. 28. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem meg nem látunk az életükbe. Így az ítélkezés szagú kommentek nem túl korrektek.

Én annyit tudok leírni, hogy nálunk eljött ha el tudott, szabit nem vett ki, de neki nem is olyan a munkahelyen, hogy ezt néznék vagy belekötnének. Kész legyen a munka határidőre ennyi. Nekem jól esett, hogy ott volt. Nem mondom, hogy nem oldottam volna meg nélküle, meg volt amire nem jött, de egyébként meg miért ne, ha megteheti.

2022. febr. 28. 12:51
 42/71 anonim ***** válasza:
50%

Nekem nem lesz, de valahogy megoldom majd. Szívesen segítene apuka de a szabi kevés és a 3 műszakrend sem könnyít a dolgon.

Nem tudsz valakitől autót kölcsönkérni?

2022. febr. 28. 12:53
 43/71 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy minden rossz szándék nélkül, de engem az is érdekelne, hogy aki nem engedhet meg magának egy használt autót, ami A-ból B-be elviszi, és nagyon maximum mondjuk félmillió forintba kerül, az gyereket mire vállalt? Bakker, én megyeszékhelyen lakom, annak is a belvárosában, csomó dolog itt van egy köpésre, de még így is meghalnék autó nélkül 2 kisgyerekkel.
2022. febr. 28. 13:04
 44/71 anonim ***** válasza:
31%

Az első perctől kezdve jött, mai napig is aktívan kiveszi a részét az ilyesmi dolgokból.

A főnöke szerencsére abszolút toleráns ezzel, neki is kisgyerekei vannak, úgyhogy nem ismeretlen terep neki.

Mondjuk azt nem írtad, hogy a főnöke elengedné-e, de gondolom ha a kolléga mehet, akkor a párod is mehetne

2022. febr. 28. 13:07
 45/71 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem az sem mindegy, hogy milyen vizsgálatról van szó. De én még mindig nem azt látom problémának, hogy ne tudná anyuka megoldani egyedül, hanem hogy szüksége lenne a párjára bármilyen okból is és ő úgy tűnik nem is nyitott a problémamegoldásra. Vagy csak nekem sugallja ezt a kérdés? Ehhez képest azért igencsak lekezelő válaszok érkeztek.

Nyilván nem várom el a férjemtől, hogy minden védőnői, gyerekorvosi látogatásra, oltásra elkísérjen minket, teljesen felesleges és magunktól veszek el hasznos időt, hisz azt a szabit máskor, mással is tölthetnénk hasznosan... Nyilván mérlegelve ezt, ha ilyenre kérem a férjem, annak általában oka van.

2022. febr. 28. 13:15
 46/71 A kérdező kommentje:
Valaki főzött is ma vagy csak itt pötyögtök?
2022. febr. 28. 13:39
 47/71 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, megsértődtél, hogy mások önállóbbak?
2022. febr. 28. 13:43
 48/71 anonim ***** válasza:
72%

Én egyedül viszem. Hordozókendő+google maps. Mindent megoldok :-) Ha ideje can, ennél hasznosabban is tud segíteni.

Azért megértelek, mert egy kis lelki támogatás mindig jól jön. Nagymama, nagypapa nem tudna kísérni?

2022. febr. 28. 13:44
 49/71 anonim ***** válasza:
10%

39,40

Nyilván nem minden alkalommal.De azért, hogy 1 alkalommal se, az azért már gáz.Nem élek világvárosban, de itt az apukák kísérik legtöbbször a feleséget, vagy legalább pár alkalommal látni őket.

Emellett a 33 azt írja anyuka ezért kap pénzt.Ilyen alapon keljen egyedül szoptatni, mert a másik másnap dolgozni megy.Mindenre vonatkozik a közös gyerek nevelése.Akár egy kötelező vizsgálatra való eljutásra is, ha a másiknak ez valamiért problémás.Legalább teszek egy kísérletet arra, hogy elengedjenek.

2022. febr. 28. 13:46
 50/71 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj kérdező, mi ez a frusztráció? Odakapta a pörkölt?
2022. febr. 28. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!