Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van segítségeteket vizsgálatok...

Van segítségeteket vizsgálatokra vinni a babatok?

Figyelt kérdés

Apuka el tud kerekedni munkahekyrol?

Az én párom semmit nem segít.

Az ő kollégája folyamat lebecol, allatorvos, banki ügyek, okmanyiroda.

Az én párom a gyerekünk miatt nem venné ki a 1 napot pedig nagyon kene menni egy vizsgálatra. Másik városba van, nincs kocsink, buszozni kell(ene).

2022. febr. 28. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
73%

Sosem volt szükség segítségre eddig, két utcára van a védőnő és a gyerekorvos, oda babakocsival járunk. Ha távolabb kell menni, akkor van autónk és jogsim. Először para volt így egyedül nekiindulni, de mára már rutin, sétálni is simán elmegyünk autóval napközben így távolabbra, vagy barátnőzni, ha az esne éppen jól.

Ha nagyobb gond lett volna, akkor vesz ki szabit, nem kérdés. Ki sem bírná, hogy ne legyen ott a vizsgálaton velünk. Nem miattam, a gyerek miatt. :) Megjegyzem az én férjem fejében a várandósságom alatt kellett rendet rakni. Neki valahogy idegen volt, hogy mondjuk egy genetikai uh-n, vagy babamozin mit csinál az apuka, miért kéne elkísérnie reggel éhgyomri laborba, amikor eddig megoldottam egyedül is az ilyeneket, stb. Kb. háromszor összevesztünk komolyabban a terhességem alatt, hogy akkor csinálja a dolgát, menjen dolgozni, edzeni, nem érdekel, majd én megoldom és megélem egyedül ezeket a dolgokat. Szülni sem kell elkísérni, minek is!? Ha rosszul leszek (ájulós voltam a terhességem alatt), segítséget kérek idegentől, ne törje magát... A végére megérett benne ezáltal is - meg gondolom természetes folyamat is az valahol -, hogy már a gyerek az első. Amióta megszületett teljesen átváltozott, a kislányunk a szeme fénye.

A buszt is meg lehet oldani, meg kell kérni valakit, hogy segítsen feltenni a babakocsit, vagy hordozó, hátizsák és mehettek. De értem, hogy nem ez alapvetően a gondod.

2022. febr. 28. 09:05
 12/71 anonim ***** válasza:
100%

Buszoznom nem kellett, viszont vizsgálatokra egyedül is megyek az ikrekkel ha a férjem dolgozik.

A buszozás se nagy dolog. Egyik kezedben a hordozó a másikban a váz. Vagy ha olyan a busz, csak simán feltolod mint az utai patkán.

Nyilván Te igényelnéd h menjen a férjed, de ezt vele kell megbeszélned

2022. febr. 28. 09:38
 13/71 A kérdező kommentje:
Jézus. Meg én vagyok a hülye. 🤦‍♀️
2022. febr. 28. 09:41
 14/71 anonim ***** válasza:
82%

"Jézus. Meg én vagyok a hülye. 🤦‍♀️"

Nos....

2022. febr. 28. 09:48
 15/71 anonim ***** válasza:
32%

Azért látszik, hogy a legtöbb ember nem faluban él, vagy legalábbis nem olyan faluban, ahonnan mondjuk kell 20km buszozni, a jó régi sárga (nem tom milyen márkájú) buszok vannak, ahol az ember maga se fér el keresztbe, nemhogy a babakocsi, na meg felemelni(mondjuk császáros sebbel) aztán meg hazafele esetleg ha szerencséje van a nőnek van vagy 2 óra várakozási idő, mert ritkán jár a busz...stb..stb..stb.

És mielőtt valaki beleveszne.Nem, nem mindenki élhet Pesten, meg megyeszékhelyen.Nem kell mindig azonnal abból kiindulni, hogy hisztis a kérdező.Na meg most hol van a sok ÉN FÉRJEM MINENBŐL IS kiveszi a részét.:D

Nálunk eljött ha tudott.De volt hogy elutazott hetekre, akkor pld mindent egyedül kellett megoldanom.Ez van.Vagy magyarázd el neki mi is a bajod, vagy csináld meg csakazért is egyedül.DE több gyereket ne vállalj vele míg nincs benne változásra való hajlandóság.

2022. febr. 28. 09:50
 16/71 anonim ***** válasza:
67%

16. De, olyan helyen élek. Ezért is nem vállaltunk babát addig, míg nem tudtunk összekuporgatni egy autóra valót. Nem, nem luxuskocsi, csak elvisz A-ból B-be.

És szerinted az egyedülálló anyák mondjuk hogyan oldják ezt meg? Bérelnek addig egy pasit?!

Ne haragudj, de ha a kérdezőnek már gyereke van, akkor remélhetőleg felnőtt nő. És egy felnőttnek számos szituációban kell élete során egyedül boldogulnia. Ezt illene tudni megoldani egyedül is.

2022. febr. 28. 09:55
 17/71 anonim ***** válasza:
17%

Ha másik városba kellene menni vizsgálatra és nekem nem lenne autóm, kivenne egy napot a férjem.

Szülés után két hétig itthon volt segíteni, nyilván nem hagyná, hogy egyedül bacakodjak a buszon..

Ha ennyire magadra vagy utalva, szerintem is törődj bele h egy gyereked lesz, mert segítség nélkül szenvedés lesz a kettő is.

2022. febr. 28. 09:57
 18/71 anonim ***** válasza:
90%

A sárga Ikarus buszokra pobt nem nehéz felszállni babakocsival, mert dupla ajtós és az ajtóval szemben van hely is. Egyébként az utasok segítenek is. Falun nőttem fel, elég sokan utaztak babakocsival....

Ha nem akarja felrakni, akkor a sofőr beteszi a csomagtartóba a kocsit, a picit meg foghatja a kezében.

Tehát meglehet oldani.

Az más kérdés h a kérdező szeretné h ezt ne egyedül kelljen kivitelezni. Nyilván örülne ha a férje segítene.

Kérdés az h milyen gyakran?

Mert azért mondjuk minden státuszra, oltásra tudom is én mire, nem elvárható h folyton szabit vegyen ki

2022. febr. 28. 10:05
 19/71 anonim ***** válasza:
93%
4 gyerekünk van,soha nem jutott eszembe,hogy szükség lenne ketten mennünk a gyerekkel.Nem városban élünk,busszal,vonattal is voltunk vizsgálaton,sőt mielőtt a nagyfiamat lágyéksérvvel műtötték,menni kellett többször 70km-t vizsgálatokra,mert Pesten a Heim Pálban műtötték.Elintéztük ketten a gyerekkel,az apja dolgozott. A műtét napján és másnap volt csak szabin,mert ugye mi ott maradtunk a kórházban,másnap meg értünk jött.Nem is engednek be kettőtöket most sehova,gyerekkel is csak egy kísérő mehet.
2022. febr. 28. 10:09
 20/71 anonim ***** válasza:
78%

17

Ahogy írtam voltam hetekig is egyedül,meg volt hogy hónapokat és igen megoldottam.Pont úgy mint az egyedülálló anyák, ettől még a kérdező nem egyedülálló, van párja.😊De nekem pld 800m a védőnő, gyerekorvos.A kórház meg nagyon durván felfelé kerekítve is 20 perc, akadálymentesített busszal stb.

Ettől a kérdező meg pont lehet a másik, általam feljebb vázolt eset és hidd el nem csak a városi embernek van joga arra hogy szüljön.Ahogy apa is mehet ha macerás a közlekedés, függetlenül attól hogy bemehet e vagy sem,mert ha a párja segítséget kér akkor azt nyilván okkal teszi.

2022. febr. 28. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!