Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel közös gyerekünkre?
Én még le is kevertem volna neked egyet, ha a beteg gyerekedet odaviszed hozzám.
Egy éjszakai műszakot alapból nehezebb kipihenni, utána meg 1 nap leforgása alatt visszaállni, nemhogy még 11-kor felkelni és egy beteg gyerekre vigyázni.
Jó, hogy már azt nem várod el, hogy leszámoljon a munkahelyén azért, hogy tudjon a gyerekedre vigyázni.
Bár már válaszoltam korábban, egy "apró" technika információ mellett se menjünk el, de inkább a szabályt idézem:
"Fontos, hogy a gyermekápolási táppénz tekintetében keresőképtelennek minősül:
-az anya, aki kórházi ápolás alatt álló egy évesnél fiatalabb gyermekét szoptatja,
-a szülő, abban az esetben, ha tizenkét évesnél fiatalabb beteg gyermekét otthon ápolja és a gyermeket saját háztartásában neveli, valamint
-a szülő a tizenkét évesnél fiatalabb gyermeke kórházi kezelésének időtartamára abban az esetben, ha a gyermeke mellett tartózkodik a fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményben.
javasolnám a középső kitétel tanulmányozását. Egyrészt nem a saját háztartásában neveli, másrészt nem is szülő hivatalos formában, ergo GYÁP-ot nem is vehetni ki az új feleség, az meg egészen egyszerűen gondolati szinten is nevetséges, hogy a sima, éves szabadságát erre pazarolja, mikor nyilván szüksége lenne rá alapon is, de semmiképpen sem rendelkezhetsz te fölötte.
Hármas válaszoló volnék, de valahogy hiányérzetem támadt, hogy ezt a lényegtelennek nem mondható kitételt valahogy elfelejtettük.
Jó hogy nem már azt kéred, a teljes éves szabiját töltse a beteg gyerekkel, aki nem is a sajátja, hogy neked ne kelljen a munkahelyeden konfrontálódni, szabit kivenni, aztán tök természetesen dolgozzon egész évben, mint a gép, csak mert hozzáment valakihez, akinek már van egy gyereke és egy exe, aki képtelen szülőként funkcionálni és az életét managelni.
No meg még mit nem.
52 Tudnod kell hogy aki elvált férfival köt házasságot abban a pillanatban elveszti minden emberi értékét függetlenül attól hogy szerető volt vagy sem megelőzöen a szeretett férfinek.Mint a férfi gyereke gyerekei mint az ex csak egyre tart csicska nagy K
Ennyi!- igazságot soha ne keres föleg itt.
Én is csodálkoztam hogy emberszámba vették a másodikat.
A témához annyít kiskorkorú gyerek esetén tudomásul veszi a második hogy a párjának fizetni kell Menni kell a gyerek után Az exével a gyerek végett kapcsolatban kell maradnia.Tehát nem sok ideje lessz őrá.(Itt ugye tudjuk mikor jön a rafináltság és a gyerekre hívatkozva anyukának is apuka a csicskása marad)De meg ne mer szólalni második!
Saját maga kell megteremtse az anyagi javakat.Sőt az ex legszívesebben még a saját pénzeddel is elszámoltatna amihez végképp semmi köze!(Az ex férjéhez sem ha a kiegyezett tartás díjakat fizeti)De ez az ő olvasatukba másképp van!
Felnőtt gyereknél színtér az ex a végtelenségig pumpál pedig semelyik törvény nem mondja ki hogy a pasinak fizetni kell.(De apuka első perctől kezdve zsarolta van) Kivétel ha nem beteg a gyerek mert az más vagy nem szabadítottak rá asszony tartást.
Ha maga a párod beteg a te nyakadba dobják a szeríntük kötelező fizetni valót.
Holott te senki vagy csak akkor vagy előhúzva a kalapból ha hasznot látnak belőled.Valóban semmi közöd egyikükhöz sincs!A csattanó ha te szemszögödből elmondod az igazat hazug aljas vagy még a tetejében!(Attól függ a pontozás ki ismer egyes leírásban magára az rögtön lepontoz mert még ismeretlenként is undorodik tükörbe nézni!
Na sok boldogságot másodikak!
Híd el utolsó sok ilyen ex feleség van.
Aki mindenből hasznot akar húzni
Nem tudja hol a határ.
Holott neki igazából csak kiskorú gyerek esetén és szigórúan a gyerekkel kapcsolatban (Semmi több)van az apától elvárni valója.Az apa új kapcsolatából semmi.Az új feleségtől meg semmijen formában nincs számon kérni való
Ő felé és a gyerek felé egy idegen (Feléje az ex férj is az)
Mikor megismerte a párját tudomásul vette tartozik egy kiskorú jó létéért minden formában
Így kell anyagilag és az apa idejével gondolkodjon.Ennyi elvárása van az APÀNAK az új társától a kiskorú gyereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!