Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fer hogy az exem felesége nem...

Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel közös gyerekünkre?

Figyelt kérdés
4 éve hogy nem vagyunk együtt azóta az exem megnősült. Amikor szétmentünk egymás között úgy egyeztünk meg hogy gyerektartást fog fizetni és hétköznap lesz nálam, hétvégén meg nála. A kislányunk akkor 3 éves volt. 2 éve olyan munkahelyem lett hogy hétköznap nem mindig tudom elvinni vagy elhozni az óvodából, azt mondta az exem nem baj mennek érte ők vagy elviszik. Az exem felesége 3 műszakban dolgozik szóval szabadabb az ideje mint nekem mert 8-16:30 dolgozok. 1 hónapja hívtak az óvodából délelőtthogy a kislányom beteg, haza kellene vinni. Elmentem érte és az exem felesége éjszakás volt és nem tudtam csak oda vinni. Mikor kijött a kapun mondtam neki mi a probléma. Beküldte a kislány és a kapuban nekem esett hogy ezt hogy gondoltam hogy 11 órakor bedobom hozzájuk a lányt mert én vagyok az anyja miért nem kérem el a munkahelyről magam mert ő fáradt és hogy nem neki kell megoldani azt hogy legyen a gyerekkel valaki. Ezt még lenyeltem. Most is beteg a kislány, most pedig délutános és közölte hogy nem tud rá ügyelni csak délelőtt. Az exem 7-18 dolgozik. Arra nem képesek hogy vegyenek ki szabadságot és az exem felesége mindig hárít és nem akar a gyerekkel lenni. Nyaralni se vitték magukkal tavaly. Szerintem ez így nem igazságos. Mit tudok tenni ezekkel?
2022. febr. 24. 12:35
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nagyon ismerős ez a kérdés régebbről
2022. febr. 24. 16:40
 42/58 anonim válasza:
100%

Felajánlotta a délutános műszakjába, hogy déleőtt tud vele lenni. Mi a franc problémád van? Én elhajtottalak volna. A volt férjedtől kérhetsz ilyet, sőt kölcsönös megbeszélés alapján, hogy ki maradjon a gyerekeddel, de nem az új feleségétől. Agyatlan pics@ vagy. Azt vártad, majd itt mindenki a férjed feleségét fogja szidni?

Fogadd el, te a múlt vagy, nem plusz cseléd lett az által, hogy a férjed újra nősült.

A nyaralásról meg annyit, hogy nem minden nő képes arra, hogy még a szabad idejébe is a gyerek3det szórakoztatja. Vigyed te nyaralni, max abba szállhon be anyagilag az apa. Vagy vigye külön az apja, de ne akard már elcseszni senki nyaralását egy 5 éves gyerek felvigyázásával.

2022. febr. 24. 16:42
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
41 és ott se szólt hozzá később??
2022. febr. 24. 17:01
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon ismerős, mintha már feszegette volna ezt a témát a kérdező.
2022. febr. 24. 17:07
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
Mit tudsz tenni? Nem használod ingyen szitternek, neki semmi felelőssége nincs, a ti gyereketek oldjátok meg. Egyszer már odavitted váratlanul, azt írtad beküldte a házba... Ergo segített mert s.o.s volt, akkor is ha leteremtett (gondolom hulla fáradt volt). Most megint oda adartad vinni, nem zavart el, annyit mondott, hogy csak délelőtt tudja bevállalni. Nem elküldött a francba, csak jelezte, hogy mikortól dolgozik. Nem, nem köteles szabadságot kivenni, az apját csesztesd ezzel! Vagy te vagy az apa marad vele. 1 hónap alatt a második alkalom, hogy rábízod az apja helyett, még türelmes is volt, hogy nem elzavart hanem felajánlotta azt a fél napot amíg otthon van, pedig semmi köze a gyerekhez, simán mondhatná hogy nem.
2022. febr. 24. 17:21
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

Tudomásul kell venni a gyerek míg kiskorú a vérszerinti szülők felelőssége Az exek házastársai nem tartoznak sem a gyerek sem az ex feleségek felé semmivel

Apukák kötelezettségét ismerjük reméljük mindegyik fizeti a tartásdíjat látogatja a gyereket ha jól áll anyagilag a tartásdíjon felül ezt azt ad a gyerekének (Ha az új feleség révén áll jól anyagilag az már nem ez a kategória ahoz megint nincs köze a gyereknek! A ex feleség felé az ex férjnek és annak új feleségének emberi tiszteleten kívül semmivel nem tartoznak!

2022. febr. 24. 17:30
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

45 igen beküldte a házba a gyereket emberségből csillagos 5tös

Nem a kicsi beteg gyerek elött vitatkozott össze az anyával

Tekintettel volt a picire és az én központú anyára.

Hálás lehet érte nem akart fájdalmat okozni egy ártatlan gyereknek és nem akarta az anyát elötte emberileg elásni!

Volna mit tanulnia tőle föleg ezt úgy tette hogy hulla fáradt volt

2022. febr. 24. 17:36
 48/58 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk tény, hogy gyerekkel együtt fogadta el, és abba a közös nyaralások is beletartoznaj az tény. Együtt nyaralni lehet, de nem babyszitter az új nő egy alkalom még ok, de kettő az necc,játszhat vele minden de más ezért fizet, szóval fizess neki és akkor kompenzálva van, hogy fáradtaj vigyáz rá. Gondolom gőzöd sincs a három műszakról.
2022. febr. 24. 17:40
 49/58 anonim ***** válasza:
87%

8-16.30ig dolgozol és probléma h hozd vidd a gyereket hétköznap oviból? Hát te hülye vagy h exedre és a feleségére aki meg 3 küszakba van lőcsölöd. Egyedül te dolgozol úgy h tudd hozni vinni.

Ha meg beteg a gyerek menj tpre vele vagy vegyél ki szabit.

Az exed meg segítsen abba h kicsivel több pénzt ad ha a táppénz miatt kevesebb lesz

2022. febr. 24. 20:40
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ki te szabadságot. Miért az exed felesége vegyen ki? Eszem megáll! Nagyon fordítva ülsz a lovon.
2022. febr. 24. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!