Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fer hogy az exem felesége nem...

Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel közös gyerekünkre?

Figyelt kérdés
4 éve hogy nem vagyunk együtt azóta az exem megnősült. Amikor szétmentünk egymás között úgy egyeztünk meg hogy gyerektartást fog fizetni és hétköznap lesz nálam, hétvégén meg nála. A kislányunk akkor 3 éves volt. 2 éve olyan munkahelyem lett hogy hétköznap nem mindig tudom elvinni vagy elhozni az óvodából, azt mondta az exem nem baj mennek érte ők vagy elviszik. Az exem felesége 3 műszakban dolgozik szóval szabadabb az ideje mint nekem mert 8-16:30 dolgozok. 1 hónapja hívtak az óvodából délelőtthogy a kislányom beteg, haza kellene vinni. Elmentem érte és az exem felesége éjszakás volt és nem tudtam csak oda vinni. Mikor kijött a kapun mondtam neki mi a probléma. Beküldte a kislány és a kapuban nekem esett hogy ezt hogy gondoltam hogy 11 órakor bedobom hozzájuk a lányt mert én vagyok az anyja miért nem kérem el a munkahelyről magam mert ő fáradt és hogy nem neki kell megoldani azt hogy legyen a gyerekkel valaki. Ezt még lenyeltem. Most is beteg a kislány, most pedig délutános és közölte hogy nem tud rá ügyelni csak délelőtt. Az exem 7-18 dolgozik. Arra nem képesek hogy vegyenek ki szabadságot és az exem felesége mindig hárít és nem akar a gyerekkel lenni. Nyaralni se vitték magukkal tavaly. Szerintem ez így nem igazságos. Mit tudok tenni ezekkel?
2022. febr. 24. 12:35
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nagyon semmit, végülis a nőnek nincs sok köze a gyerekhez. Apját cseszegesd ne a nőt.
2022. febr. 24. 12:40
 2/58 anonim ***** válasza:
88%
Elég átlátszó kamu lett... Sebaj még csak délelőtt van.
2022. febr. 24. 12:41
 3/58 anonim ***** válasza:
98%

Hát, pedig igaza van. nem arról van szó, hogy egyáltalán nem vigyázna rá semmikor, vagy ne törődne vele máskor, mikor ott van.

No de hogy felkelted éjszakás után, mert neked dolgod van, meg az apjának is, mikor amúgy elsősorban a ti dolgotok megoldani, az nonszensz.

aztán menjen műszakba totál kialvatlanul? És ha egyedülálló lenne az exed, hogy oldanád meg? oké, hogy ő az új nej, de ne ám már rá testáld a feladatotokat, csak mert épp otthon van, bónusz nem lábat lógat, hanem melózik, műszakol. Vagy szerinted ne aludjon, mert beteg a gyerek? vegyél ki te szabit, vagy az exed, de az új feleségnek ez semmiképp nem feladata, ti vagytok a szülei.

én is ki lennék borulva, ha rám nyomnád a gyereket éjszaka után, intézkedj a munkahelyeden te vagy az apja.

Elvégre van ott eleget a gyerek, akkor biztosan gondoskodik róla, de azért szabit, gyápot ne ám már neki kelljen kivenni.

Szerintem te vagy a pofátlan, mondom ezt kétgyerekes egyedülálló anyaként.

2022. febr. 24. 12:41
 4/58 anonim ***** válasza:
94%
hat neki igazabol semmi koze a gyerekedhez. te vagy az anyja, neked kell megoldanod a felugyeletet
2022. febr. 24. 12:42
 5/58 anonim ***** válasza:
87%
A végét már túltoltad, kis troll.
2022. febr. 24. 12:43
 6/58 A kérdező kommentje:
Én vagyok az anyja de amikor össze jöttek tudta hogy ott a gyerek is hogy ez vele jár. Arról volt szó hogy segítenek most meg hárít.
2022. febr. 24. 12:44
 7/58 anonim ***** válasza:
100%
De nem a nő a hibás hanem a gyerek apja
2022. febr. 24. 12:46
 8/58 anonim ***** válasza:
95%

Az ex feleségének van igaza. Nem várható el, hogy vigyázzon rá, te pedig nem teheted meg, hogy csak úgy odaviszed.

Ha mégis megtenné, hogy vigyáz rá, elmegy érte valahová nagy köszönöm és hála járna érte.

2022. febr. 24. 12:53
 9/58 anonim ***** válasza:
96%

Már meg ne haragudj, de az exed felesége semmiféle felelősséggel nem tartozik a te és az exed gyereke felé!! Nem is értem, hogy jut eszedbe elvárni tőle, hogy vegyen ki szabit, azért mert a gyereked beteg..🤦🏻‍♀️ Vegyél ki te, esetleg az apja, de mi az hogy ezt a nőn kéred számon?? Én biztos elhajtottalak volna, ha az éjszakás műszakom után odahozod nekem a beteg gyereked, hogy nesze, vigyázz rá. Rettentően pofátlan vagy. Te vállaltad a gyereket, feltételezem tudtad jól, hogy ez mivel jár, hogy bizony lesz, amikor beteg lesz és meg kell oldani a felügyeletét. Azért van a GYÁP, tessék élni vele, ne egy kvázi idegentől várd el, hogy pesztrálja a lányod. Nem hárít semmit, mivel nem tartozik irányodba semmivel.

Érdekes, miért nem az apját veszed elő?? Miért nem ő neki mondod, hogy vegyen ki szabit/menjen tp-re? Mert ez max az ő kötelessége rajtad kívül. Ha a gyerek felügyelete pedig neked lett megítélve, veled él a lányod, akkor bármennyire is fáj, elsősorban NEKED kell megoldanod ezeket a gondokat, de semmiképpen nem a volt férjed új feleségének!

2022. febr. 24. 12:56
 10/58 anonim ***** válasza:
96%

"Én vagyok az anyja de amikor össze jöttek tudta hogy ott a gyerek is hogy ez vele jár. Arról volt szó hogy segítenek most meg hárít."

A 3-as válaszoló részletesen megválaszolta a kérdést, ennél jobban nem lehet megfogalmazni. A segítség és a kihasználás között óriási különbség van, azért, mert elvállalta, hogy foglalkozni fog a gyermekkel még nem lehet "harmadik szülőnek" tekinteni.

2022. febr. 24. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!