Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel közös gyerekünkre?
Lehet anyukának más írányú elfoglaltságai vannak mint hogy ott legyen ahol a helye lenne egy kicsi beteg gyerek mellett
Ha problémát le lehet rázni miért ne!
Igazi ex feleség vagy igaz ahoz képest amít az én ismeretségemben láttam gyengén adod elő
Válás történt ott is a ex feleség hivatásos nevelőszülő volt és hát úgy gondolta a lóvé az övé a ex férjét meg majd foglalkoztatja ingyen és bérmentve mint bébiszitter.Ha talál valakit magának vagy az a nő is köteles ingyen és bérmentve dolgozni neki míg ő nagyon jól érzi magát az újdonsült párjával
Ott is lett a férfinek új párja és tojtak rá mit szeretne az ex a nő lett a végén a legaljasabb k-va
Soha nem fért a fejembe mit gondoltok ti ex feleségek honnan veszítek a jog gondolatát és a bátorságot ennyi ajjassághoz!
Te vagy az anya ahogy elöttem is írják nincs jogod ahoz hogy a gyerek számára és te számodra egy idegen embert számonkérj használj!
Nem ő vállalt gyereket hanem te és az ex férjed.A ti gyereketeknek ha akar kizárólag ha akar szánhat rá időt és a pénzét Neki semmi nem kötelező!
Én biztos nem bíznám a beteg gyerekemet idegenre!
Nem ő bújik ki a felelősség alól hanem te Egyszerű oknál fogva a ti gyereketek után ő semmi felelősséggel nem tartozik!Vedd elő a gyerek apját vagy neked jár a gyerek beteg gondozására táppénz.Élj vele az ex párod feleségét meg ne csicskáztasd nincs jogod hozzá!Ő neked semmivel nem tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!