Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fer hogy az exem felesége nem...

Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel közös gyerekünkre?

Figyelt kérdés
4 éve hogy nem vagyunk együtt azóta az exem megnősült. Amikor szétmentünk egymás között úgy egyeztünk meg hogy gyerektartást fog fizetni és hétköznap lesz nálam, hétvégén meg nála. A kislányunk akkor 3 éves volt. 2 éve olyan munkahelyem lett hogy hétköznap nem mindig tudom elvinni vagy elhozni az óvodából, azt mondta az exem nem baj mennek érte ők vagy elviszik. Az exem felesége 3 műszakban dolgozik szóval szabadabb az ideje mint nekem mert 8-16:30 dolgozok. 1 hónapja hívtak az óvodából délelőtthogy a kislányom beteg, haza kellene vinni. Elmentem érte és az exem felesége éjszakás volt és nem tudtam csak oda vinni. Mikor kijött a kapun mondtam neki mi a probléma. Beküldte a kislány és a kapuban nekem esett hogy ezt hogy gondoltam hogy 11 órakor bedobom hozzájuk a lányt mert én vagyok az anyja miért nem kérem el a munkahelyről magam mert ő fáradt és hogy nem neki kell megoldani azt hogy legyen a gyerekkel valaki. Ezt még lenyeltem. Most is beteg a kislány, most pedig délutános és közölte hogy nem tud rá ügyelni csak délelőtt. Az exem 7-18 dolgozik. Arra nem képesek hogy vegyenek ki szabadságot és az exem felesége mindig hárít és nem akar a gyerekkel lenni. Nyaralni se vitték magukkal tavaly. Szerintem ez így nem igazságos. Mit tudok tenni ezekkel?
2022. febr. 24. 12:35
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
De nagyon kamu.
2022. febr. 24. 14:29
 32/58 anonim ***** válasza:
95%
Jah, felebresztesz valakit pár óra alvás után, es neked áll följebb. Ilyen hülye nincs...totál kamu
2022. febr. 24. 14:32
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért de szerencsétlen egész éjjel nem aludt.. te meg oda viszed neki a gyereket hogy még nap közben se tudjon lefekudni.. gondolom este megint ment vissza dolgozni.. egyébkent meg a te es az exed gyereke nem az övé, neki semmi kötelessége rá vigyázni..kérd meg erre inkább az exed ne a barátnőjét
2022. febr. 24. 14:37
 34/58 anonim ***** válasza:
18%

Lehet anyukának más írányú elfoglaltságai vannak mint hogy ott legyen ahol a helye lenne egy kicsi beteg gyerek mellett

Ha problémát le lehet rázni miért ne!

2022. febr. 24. 14:37
 35/58 anonim ***** válasza:
69%

Igazi ex feleség vagy igaz ahoz képest amít az én ismeretségemben láttam gyengén adod elő

Válás történt ott is a ex feleség hivatásos nevelőszülő volt és hát úgy gondolta a lóvé az övé a ex férjét meg majd foglalkoztatja ingyen és bérmentve mint bébiszitter.Ha talál valakit magának vagy az a nő is köteles ingyen és bérmentve dolgozni neki míg ő nagyon jól érzi magát az újdonsült párjával

Ott is lett a férfinek új párja és tojtak rá mit szeretne az ex a nő lett a végén a legaljasabb k-va

Soha nem fért a fejembe mit gondoltok ti ex feleségek honnan veszítek a jog gondolatát és a bátorságot ennyi ajjassághoz!

2022. febr. 24. 14:47
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem igazságos. Amúgy számomra extrém elvárásaid vannak az új feleséggel szemben.
2022. febr. 24. 15:19
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazad.te és az apuka dolga beteg gyerekre vigyázni.
2022. febr. 24. 15:23
 38/58 anonim ***** válasza:
100%
Fair. Igen. És a #3-as mondta meg a tutit.
2022. febr. 24. 15:37
 39/58 anonim ***** válasza:
50%
Na ne általánosíts már utolsó, két három pofátlan liba alapján...
2022. febr. 24. 15:51
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az anya ahogy elöttem is írják nincs jogod ahoz hogy a gyerek számára és te számodra egy idegen embert számonkérj használj!

Nem ő vállalt gyereket hanem te és az ex férjed.A ti gyereketeknek ha akar kizárólag ha akar szánhat rá időt és a pénzét Neki semmi nem kötelező!

Én biztos nem bíznám a beteg gyerekemet idegenre!

Nem ő bújik ki a felelősség alól hanem te Egyszerű oknál fogva a ti gyereketek után ő semmi felelősséggel nem tartozik!Vedd elő a gyerek apját vagy neked jár a gyerek beteg gondozására táppénz.Élj vele az ex párod feleségét meg ne csicskáztasd nincs jogod hozzá!Ő neked semmivel nem tartozik.

2022. febr. 24. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!