Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fer hogy az exem felesége nem...

Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel közös gyerekünkre?

Figyelt kérdés
4 éve hogy nem vagyunk együtt azóta az exem megnősült. Amikor szétmentünk egymás között úgy egyeztünk meg hogy gyerektartást fog fizetni és hétköznap lesz nálam, hétvégén meg nála. A kislányunk akkor 3 éves volt. 2 éve olyan munkahelyem lett hogy hétköznap nem mindig tudom elvinni vagy elhozni az óvodából, azt mondta az exem nem baj mennek érte ők vagy elviszik. Az exem felesége 3 műszakban dolgozik szóval szabadabb az ideje mint nekem mert 8-16:30 dolgozok. 1 hónapja hívtak az óvodából délelőtthogy a kislányom beteg, haza kellene vinni. Elmentem érte és az exem felesége éjszakás volt és nem tudtam csak oda vinni. Mikor kijött a kapun mondtam neki mi a probléma. Beküldte a kislány és a kapuban nekem esett hogy ezt hogy gondoltam hogy 11 órakor bedobom hozzájuk a lányt mert én vagyok az anyja miért nem kérem el a munkahelyről magam mert ő fáradt és hogy nem neki kell megoldani azt hogy legyen a gyerekkel valaki. Ezt még lenyeltem. Most is beteg a kislány, most pedig délutános és közölte hogy nem tud rá ügyelni csak délelőtt. Az exem 7-18 dolgozik. Arra nem képesek hogy vegyenek ki szabadságot és az exem felesége mindig hárít és nem akar a gyerekkel lenni. Nyaralni se vitték magukkal tavaly. Szerintem ez így nem igazságos. Mit tudok tenni ezekkel?
2022. febr. 24. 12:35
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez full kamukérdés
2022. febr. 24. 13:53
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is: ennyire gyökér senki nem lehet.
2022. febr. 24. 13:58
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Azon túl, hogy pofátlan vagy, nem gondolod, hogy a beteg gyermeket neked kellene ápolni?
2022. febr. 24. 14:01
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az apjának. De semmiképpen nem egy idegennek.
2022. febr. 24. 14:03
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
Fer bizony kérdező!! De inkább fair.
2022. febr. 24. 14:06
 26/58 anonim ***** válasza:
82%

Miért van az hogy az ex feleségek úgy gondolják hogy mindig és mindenkor mindennek ő igényük szerint kell zajlania

Vedd tudomásul a exed feleségéhez neked és a te gyerekednek semmi köze nincs

Anyagilag meg főleg nincs.Nem tartozik neked sem el sem beszámolni valóval A te ex férjednek is egy kötelessége van tartásdíjat fizetni

A bíróság álltal szabott láthatással vagy él vagy nem (Remélem mindig élni fog vele)Azt írod megígérték neked.Mond talán beleegyezésedet kérték hogy együtt lehessenek

Ved már észre az exed az exed benne van a szóban a felesége a felesége vele él és úgy ahogy ők akarnak nem ahogy te diktálnád ha tetszik ha nem.

2022. febr. 24. 14:08
 27/58 anonim ***** válasza:
91%

22 de sajnos sok ex ennyíre gyökér és még ennél is jobban

Mikor úgy érzi ha az ember hozzá megy az ő ex férjéhez tartozik neki (Fizess meg az árát így adok engedélyt hogy a férjemmel élj és jaj neked ha nem az én szabályain szerint élsz)

Itt szabályosan csodálkozom hogy az új feleségét megvédik mert ebben a témában valaki öszintén mert eddig nyilatkozni lepontozással be próbálják fogni a száját

2022. febr. 24. 14:14
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
Full provokatív kamu. Már ott, hogy 3 műszakos, szabadabb...délutános, ezért csak délelőtt tud rá vigyázni...
 29/58 anonim ***** válasza:
97%

Hát én is elküldtelek volna a jó édes....ba ha éjszakás műszak után beállítasz hozzám hogy vigyázzak a gyerekedre.

Old meg a szüleiddel, a gyerek apjával, vagy fogadj bébiszittert.

3 műszakba gondolom fizikai munkát végez, nem a seggét vakarja egy irodán mint te. Az éjszakázás megviseli az embert, pihennie kell. Nem a te gyerekedre vigyázni,hanem megpróbálni aludni.

Ekkora pofátlanságot komolyan...

30/58 anonim ***** válasza:
96%

"Arra nem képesek hogy vegyenek ki szabadságot"

:-D

És te? Te sem vagy erre képes? Mesélj, mi az a kva fontos munkaköröd, ahol nem adnak csak úgy szabadságot, ha beteg a gyereked..?

2022. febr. 24. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!