Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fer hogy az exem felesége nem...

Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel közös gyerekünkre?

Figyelt kérdés
4 éve hogy nem vagyunk együtt azóta az exem megnősült. Amikor szétmentünk egymás között úgy egyeztünk meg hogy gyerektartást fog fizetni és hétköznap lesz nálam, hétvégén meg nála. A kislányunk akkor 3 éves volt. 2 éve olyan munkahelyem lett hogy hétköznap nem mindig tudom elvinni vagy elhozni az óvodából, azt mondta az exem nem baj mennek érte ők vagy elviszik. Az exem felesége 3 műszakban dolgozik szóval szabadabb az ideje mint nekem mert 8-16:30 dolgozok. 1 hónapja hívtak az óvodából délelőtthogy a kislányom beteg, haza kellene vinni. Elmentem érte és az exem felesége éjszakás volt és nem tudtam csak oda vinni. Mikor kijött a kapun mondtam neki mi a probléma. Beküldte a kislány és a kapuban nekem esett hogy ezt hogy gondoltam hogy 11 órakor bedobom hozzájuk a lányt mert én vagyok az anyja miért nem kérem el a munkahelyről magam mert ő fáradt és hogy nem neki kell megoldani azt hogy legyen a gyerekkel valaki. Ezt még lenyeltem. Most is beteg a kislány, most pedig délutános és közölte hogy nem tud rá ügyelni csak délelőtt. Az exem 7-18 dolgozik. Arra nem képesek hogy vegyenek ki szabadságot és az exem felesége mindig hárít és nem akar a gyerekkel lenni. Nyaralni se vitték magukkal tavaly. Szerintem ez így nem igazságos. Mit tudok tenni ezekkel?
2022. febr. 24. 12:35
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem troll vagy, akkor teljesen el vagy tájolva. Aki gyerekes férfival jön össze, az valóban vállalja, hogy elfogadja a gyerek létezését, és tolerálja, hogy az apának kötelességei vannak vele szemben. Ez viszont nem azt jelenti, hogy van még egy felnőtt, akinek az erőforrásait egy az egyben a gyerekedre lehetne fordítani. Semmi közöd az ő idejéhez, pénzéhez, erőforrásaihoz (egyébként van róla fogalmad, mit jelent három műszakban dolgozni?). Érdekes, az exet felmented azonnal, hogy "ő dolgozik", de ettől a nőtől mindjárt számon akarod kérni, hogy egy éjszakai műszak után miért nem gardírozza a gyerekedet. Neked és az exednek a dolga a gyereket intézni, az új nőnek nem. Elképesztően pofátlan, amit vársz. Mellesleg a "fer" az "fair", ha már idegen szavakat használsz.
2022. febr. 24. 13:04
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező gondold át, és képzeld el, hogy te vagy az ex felesége... En toleráns ember vagyok, és magam is anya vagyok, a gyerekeket is szeretem. De ezt nem turném el, amit te csinálsz. A gyerek a szülei felelőssége elsősorban.

Ha beteg és elhoztad az óvodából, akkor betegallomanyba mész vele vagy te, vagy az apja, vagy esetleg megkered a nagyszuloket.

Más embereknek ehhez semmi köze.

2022. febr. 24. 13:20
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

A ti gyereketek.Nem ex férjed feleségéé!

Ha besegít udvariasan megköszönöm és kész de őt nics jogod kötelezni semmire

Ha valaki éjszaka dolgozik nappal engedtessék meg hogy pihenjen és nem a te kényed kedved szerint ugráljon

Te miért várod tőle hogy téged toleráljon mikor te őt semmibe veszed.Úgy gondolod hogy a te bébiszitter és.Ha úgy gondolod mennyíre klasz a 3műszak Ted meg te is sőt menny állandó éjszakás a dolgozni hogy nappal szabad legyél éjjel még apuka vigyázz a gyerekre

2022. febr. 24. 13:29
 14/58 anonim ***** válasza:
97%
Nem az ő gyereke. Ha valamit tesz jófejségből teszi, de semmi köze hozzá, és pláne nem úgy, hogy a szabijait rááldozza arra, hogy beteg a gyerek. Két szülője van a gyereknek oldják meg ők.
2022. febr. 24. 13:41
 15/58 anonim ***** válasza:
97%
Rettenetesen pofátlan vagy és el vagy tájolva! Kinek szülted azt a gyereket? Az eszem megáll. Imádom az ilyen embereket, akik azt hiszik, hogy a környezetükben lévő összes embernek más vágya meg dolga sincs, mint az ő gyereküket pesztrálni meg mindent háttérbe szorítani. Te bánat.
2022. febr. 24. 13:41
 16/58 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező vagy nagyon buta vagy simán troll
2022. febr. 24. 13:42
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
inkább troll.
2022. febr. 24. 13:50
 18/58 anonim ***** válasza:
92%
Troll
2022. febr. 24. 13:51
 19/58 anonim ***** válasza:
96%
Teljes mértékben fair:D Nem az ő kötelessége a te beteg gyerekedet ápolni
2022. febr. 24. 13:51
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Olyat már hallottam hogy azért szerzett új nőt egy csávó, hogy ne keljen a saját gyerekeivel törődni, na de hogy az ex-bige is bébicsősznek nézze a csávó új nőjét, az új.
2022. febr. 24. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!