Fer hogy az exem felesége nem akar vigyázni az exemmel
közös gyerekünkre?
Figyelt kérdés
4 éve hogy nem vagyunk együtt azóta az exem megnősült. Amikor szétmentünk egymás között úgy egyeztünk meg hogy gyerektartást fog fizetni és hétköznap lesz nálam, hétvégén meg nála. A kislányunk akkor 3 éves volt. 2 éve olyan munkahelyem lett hogy hétköznap nem mindig tudom elvinni vagy elhozni az óvodából, azt mondta az exem nem baj mennek érte ők vagy elviszik. Az exem felesége 3 műszakban dolgozik szóval szabadabb az ideje mint nekem mert 8-16:30 dolgozok. 1 hónapja hívtak az óvodából délelőtthogy a kislányom beteg, haza kellene vinni. Elmentem érte és az exem felesége éjszakás volt és nem tudtam csak oda vinni. Mikor kijött a kapun mondtam neki mi a probléma. Beküldte a kislány és a kapuban nekem esett hogy ezt hogy gondoltam hogy 11 órakor bedobom hozzájuk a lányt mert én vagyok az anyja miért nem kérem el a munkahelyről magam mert ő fáradt és hogy nem neki kell megoldani azt hogy legyen a gyerekkel valaki. Ezt még lenyeltem. Most is beteg a kislány, most pedig délutános és közölte hogy nem tud rá ügyelni csak délelőtt. Az exem 7-18 dolgozik. Arra nem képesek hogy vegyenek ki szabadságot és az exem felesége mindig hárít és nem akar a gyerekkel lenni. Nyaralni se vitték magukkal tavaly. Szerintem ez így nem igazságos. Mit tudok tenni ezekkel?
Ha nem troll vagy, akkor teljesen el vagy tájolva. Aki gyerekes férfival jön össze, az valóban vállalja, hogy elfogadja a gyerek létezését, és tolerálja, hogy az apának kötelességei vannak vele szemben. Ez viszont nem azt jelenti, hogy van még egy felnőtt, akinek az erőforrásait egy az egyben a gyerekedre lehetne fordítani. Semmi közöd az ő idejéhez, pénzéhez, erőforrásaihoz (egyébként van róla fogalmad, mit jelent három műszakban dolgozni?). Érdekes, az exet felmented azonnal, hogy "ő dolgozik", de ettől a nőtől mindjárt számon akarod kérni, hogy egy éjszakai műszak után miért nem gardírozza a gyerekedet. Neked és az exednek a dolga a gyereket intézni, az új nőnek nem. Elképesztően pofátlan, amit vársz. Mellesleg a "fer" az "fair", ha már idegen szavakat használsz.
2022. febr. 24. 13:04
12/58 anonim válasza:
Kérdező gondold át, és képzeld el, hogy te vagy az ex felesége... En toleráns ember vagyok, és magam is anya vagyok, a gyerekeket is szeretem. De ezt nem turném el, amit te csinálsz. A gyerek a szülei felelőssége elsősorban.
Ha beteg és elhoztad az óvodából, akkor betegallomanyba mész vele vagy te, vagy az apja, vagy esetleg megkered a nagyszuloket.
Más embereknek ehhez semmi köze.
2022. febr. 24. 13:20
13/58 anonim válasza:
A ti gyereketek.Nem ex férjed feleségéé!
Ha besegít udvariasan megköszönöm és kész de őt nics jogod kötelezni semmire
Ha valaki éjszaka dolgozik nappal engedtessék meg hogy pihenjen és nem a te kényed kedved szerint ugráljon
Te miért várod tőle hogy téged toleráljon mikor te őt semmibe veszed.Úgy gondolod hogy a te bébiszitter és.Ha úgy gondolod mennyíre klasz a 3műszak Ted meg te is sőt menny állandó éjszakás a dolgozni hogy nappal szabad legyél éjjel még apuka vigyázz a gyerekre
2022. febr. 24. 13:29
14/58 anonim válasza:
Nem az ő gyereke. Ha valamit tesz jófejségből teszi, de semmi köze hozzá, és pláne nem úgy, hogy a szabijait rááldozza arra, hogy beteg a gyerek. Két szülője van a gyereknek oldják meg ők.
2022. febr. 24. 13:41
15/58 anonim válasza:
Rettenetesen pofátlan vagy és el vagy tájolva! Kinek szülted azt a gyereket? Az eszem megáll. Imádom az ilyen embereket, akik azt hiszik, hogy a környezetükben lévő összes embernek más vágya meg dolga sincs, mint az ő gyereküket pesztrálni meg mindent háttérbe szorítani. Te bánat.
2022. febr. 24. 13:41
16/58 anonim válasza:
A kérdező vagy nagyon buta vagy simán troll
2022. febr. 24. 13:42
17/58 anonim válasza:
inkább troll.
2022. febr. 24. 13:50
18/58 anonim válasza:
Troll
2022. febr. 24. 13:51
19/58 anonim válasza:
Teljes mértékben fair:D Nem az ő kötelessége a te beteg gyerekedet ápolni
2022. febr. 24. 13:51
20/58 anonim válasza:
Olyat már hallottam hogy azért szerzett új nőt egy csávó, hogy ne keljen a saját gyerekeivel törődni, na de hogy az ex-bige is bébicsősznek nézze a csávó új nőjét, az új.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!