Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van ilyen, hogy nem...

Más is van ilyen, hogy nem érdekli más gyereke csak a sajátja?

Figyelt kérdés
Én ezt úgy értem, hogy pl ha rokonoknál vagyunk és ott vannak a kisfiam unokatestvérei szinte elvàrjàk, hogy én is foglalkozzak velük. Látszik, hogy hulla fáradtak a szülők, igerültek 3 kisgyerekkel akkor minek vállalták? Sógornőm már szinte pofàkat vág ez miatt. Én élvezem, hogy végre enyémre nem kell figyelni annyira (5 éves), nyugodtan tudok a felnőttekkel beszélgetni, semmi kedvem más gyerekével gügyörészni meg büfiztetni meg stb.
2022. febr. 18. 14:22
1 2 3
 11/27 Derjaderja ***** válasza:
74%
Szerintem meg senkinek nem kötelessége a saját szabadidejében más gyerekével beszélgetni. A gyerek köszönését illik fogadni, ha tisztelettel köszön.
2022. febr. 18. 15:17
 12/27 Derjaderja ***** válasza:
80%
Mondjuk én az érdektelen emberekkel nem beszélgetnék, igaz nem szoktunk olyanokkal találkozni.
2022. febr. 18. 15:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy nem köszönök hanem, hogy nem ülök le vele játszani meg pelenkázni meg nem tudom mit csinálni, elég a sajátommal
2022. febr. 18. 15:25
 14/27 A kérdező kommentje:
Én is inkább erre gondoltam amit egyik válaszoló írt, hogy rám mászik meg nem tudom mi, és akkor még mondja az anyuka jajj hát szeretni akar stb. Saját gyerekem szeretem, imádom de másétól szinte irtózok ez van.
2022. febr. 18. 16:21
 15/27 anonim ***** válasza:
22%

D: Vendégségbe mész hozzájuk! A saját házukban igenis illik beszélni velük. Közös ünnepséges is. Utcán elég köszönni, az nem trécselős hely. Ha mondjuk barátnődhöz mész, de a férjét nem kedveled, akkor is köszönsz és megkérdezed, hogy van, vagy ha nem akarsz nagyon választ se hallani, akkor lerázod így "Szia Dani! Remélem jól vagy/minden rendben veled" szöveggel. Nem kellene külön kategóriába sorolni a gyereket, ő is ember.

Még a hittérítőnek is illik mondani, hogy "nem, köszönöm" vagy "sajnos nem" és elfordulsz, nem csak átnézel rajta..

2022. febr. 18. 16:37
 16/27 A kérdező kommentje:
Hol írtam azt, hogy nem válaszolok ha kérdez?? Meg nem köszönök?
2022. febr. 18. 16:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Derjaderja --> ennek a válaszolónak szerettem volna reagálni, csak lusta voltam kimásolni a nevét, ezért D.nek rövidítettem. Olvastam, hogy neked csak a babusgatásuk nem tetszik, ami nem is a te dolgod, az anyja bunkó a gyereknek, hogy erre nem figyel, sőt még elvárná, hogy élvezd.
2022. febr. 18. 16:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek

Én más gyerekével semmit nem tudok kezdeni, soha nem is tudam.

Aggódtam is mi lesz, ha nekem lesz majd,velük minden oké.

2022. febr. 18. 16:44
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mmint nyilvàn én is beszélek hozzájuk stb

De nem tudok visszamenni a kisebb szintre meg, előrefele sem megy

Ha akkorák pont mint az enyémek az oké..

Ha hoz könyvet felolvasom stb

De nem fogom magamtól ajánlgatni..

2022. febr. 18. 16:47
 20/27 anonim ***** válasza:
34%
Sokan vannak igy, néha ez önzöségnek tünik. felnőtekkel akarsz lenni, akkor a gyerekek foglalják le magukat, vagy nagszülők.
2022. febr. 18. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!