Miért nem érdekli a sajat gyereke?
A párom elhagyott engem es a gyerekünket egy masik no miatt.
Nem szerelem gyerek, igazából szexkapcsolat volt es teherbe estem, ezert megpróbáltuk együtt.
En akartam a gyereket, a párom nem. Születés utan természetesen szerette már.
Fel évvel ezelőtt megismert egy nőt.
Akkor tudtam meg amikor elkoltozott otthonról.
A megismerkedésük utan 3-4hettel mar kulon költözött.
A gyereket az elejen 1-2 naponta latogatta. Aztan egyre ritkábban.
Másfél hónapja összeköltözött a nővel és azóta nem jött a gyerekhez. Gyerektartast fizet, de a kisfiú sír utana.
Amióta nem látogatta en üzentem neki, tehát tud róla hogy hiányolja de nem érdekli es azóta sem jött.
Mi lehet benne?
Ennyire szerelmes hogy a sajat gyereket eldobja?
Mit tudnék tenni, hogy a gyermeknek segítsek?
Öleld át és puszild meg. Mondd meg neki, hogy tudod, hogy hiányzik apu, de ő nem tud vele lenni, és nem tudni, mikor fog tudni!
Ennyi. Többet ne mondj róla, és ne ígérj neki olyan dolgokat, amikbe belesülhetsz, ha nem úgy alakul. Az élet megy tovább, erre kell most a kisfiadat felkészítened!
(Azt már csak zárójelesen jegyezném meg, hogy a kisfiad igényelne egy felnőtt férfit, aki FÉRFI, akire felnézhet, akiben megtalálhatja AZ APA-mintát. Úgyhogy ha módodban áll, pasizz, de ne minduntalan szerezz egy másik "apát", ne ez legyen a fő cél, mert akkor könnyen cseberből-vederbe eshettek mind a ketten!)
Kérdés:"Miért nem érdekli a sajat gyereke?"
Valasz: "En akartam a gyereket, a párom nem."
Nem atomfizika ez.
"Mi lehet benne?"
Komolyan nem értem mit nem értesz. Nem kelletek neki. A gyerek sem kellett, csak addig, amíg unatkozott és jobb dolga nem volt. Te meg nyilván kapható is voltál mindig a szexre.
Most szerelmes is lett, egyértelmű kivel akar lenni. Nem kötelessége a gyerekkel tartani a kapcsolatot.
Nyilván a gyereknek úgy adod majd elő, hogy az apja a szemét, pedig itt te vagy az, aki saját szakállára cselekedett.
Ne tegyél már úgy, mintha ez egy komoly kapcsolatban fogant gyerek lenne, akit mindketten vártatok.
Szültél egy szexkapcsolatba, gratulálok, vállald a következményeit.
Azt gondoltam hogy a gyereke fontosabb neki mint egy jott ment nő.
Meg ha ennyire nem szeretett miért lett volna velem a születése utan egyutt masfel évig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!