Miért nem érdekli a sajat gyereke?
A párom elhagyott engem es a gyerekünket egy masik no miatt.
Nem szerelem gyerek, igazából szexkapcsolat volt es teherbe estem, ezert megpróbáltuk együtt.
En akartam a gyereket, a párom nem. Születés utan természetesen szerette már.
Fel évvel ezelőtt megismert egy nőt.
Akkor tudtam meg amikor elkoltozott otthonról.
A megismerkedésük utan 3-4hettel mar kulon költözött.
A gyereket az elejen 1-2 naponta latogatta. Aztan egyre ritkábban.
Másfél hónapja összeköltözött a nővel és azóta nem jött a gyerekhez. Gyerektartast fizet, de a kisfiú sír utana.
Amióta nem látogatta en üzentem neki, tehát tud róla hogy hiányolja de nem érdekli es azóta sem jött.
Mi lehet benne?
Ennyire szerelmes hogy a sajat gyereket eldobja?
Mit tudnék tenni, hogy a gyermeknek segítsek?
Én leírtam miért volt ott. Unatkozott, te meg mindig szétraktad neki, amikor csak akarta. A pasiknak nem kell szerelem a kényelemhez. Most szerelmes is lett. Mit nem értesz?
Tényleg hihetetlenül buta vagy. De írom lassan: KIHASZNÁLT!!!
Nem zavar, hogy te is egy jött ment nő vagy cicuka??
Tudod, aki csak arra jó hogy néha megdugják, az bizony egy jött ment nő.
Tök irreleváns, hogy tőled van biológiailag a gyerek.
1. ha nem akarta akkor nem kér belőle még úgy sem, ha komoly a kapcsolat. Ugye értelmes nő tudja, hogy gyerekkel nem fogunk meg pasit, mert nem lehet!!
2. anyai érzések nőkben vannak, férfitól hasonló tűzön-vízen érzéseket ne várjál már, pláne ha az a gyerek egy jött-ment nőtől született neki. Akit NEM AKART! Ezen mi bonyolult, nem értem.
"Azt gondoltam hogy a gyereke fontosabb neki mint egy jott ment nő."
Rosszul gondoltad. Eleve ráerőltettél egy gyereket, akit nem akart. "jött-ment nő?" Hát neki nem jött-ment. Ő őt választotta, nyilván fontosabb neki, mint te és a ráerőltetett gyerek. Mégis mit vártál?
“Azt gondoltam hogy a gyereke fontosabb mint egy jott ment no”
Nem. Szexkapcsolat volt, nem szerettétek egymást, gyereket se akart. Mégis mit vársz? Most megtalálta a szerelmet valószínűleg.
Azért maradt veled együtt másfél évig, mert mégiscsak az ő gyereke. Én őszintén nem hibáztatom, nem akarta ezt az egészet. Okosnak kellett volna lenned, és nem szülni egy nem létező kapcsolatba. Le lehet pontozni, de az ilyen esetekben szükséges az abortusz. Sajnálom a gyereket, ez rá fogja nyomni a bélyeget. Tudom, mert én is hasonló kapcsolatból származom és most, felnőttkoromban látom már, hogy ez az apadolog egy feldolgozatlan trauma marad számomra.
Ne hibáztasd azt a férfit. Teljesen tönkretenné a mostani kapcsolatát, ha még hozzátok rohangálna vissza, pláne, hogy nem voltatok igazán egy pár.
Hát ne haragudj de talán ez a legjobb végkifejlete a történetednek
Az mennyivel lenne jobb, ha
A, veled marad, de érzelmileg vagy akár testileg bántalmaz téged is, meg a gyereket is.
B, néha elviszi a gyereket, de végig érezteti vele, hogy nem szereti, és ő egy nem kívánt gyerek.
Megpróbálta, mert ez volt a kötelessége, de rájött, hogy nem tud szeretni, se téged, se a gyereket. Továbbállt mielőtt hülyeséget csinált volna.
Tisztelem és becsülöm benne, mert ez 100x jobb, mintha bekattan és kiírtja az egész családját, mint sok apa teszi.
Adj meg a gyerekednek mindent amit tudsz, ha már megszülted, és hagyd békén azt a férfit. Keress magadnak egy olyan embert aki tud téged szeretni, és hajlandó a sajátjaként felnevelni a fiadat.
Ez a legjobb amit ebben az esetben tehetsz. Ilyenkor még a gyerekek hamar felejtenek, és könnyebben megszokják és el fogadják az "új" apát.
Azt hittem max pár hónap alatt megjön az esze, sok ferfi csapong ki. Azt hittem a gyereke lesz fontos.
Becsületes akkor lenne ha vallalna a felelőséget.
Decemberben mar a gyerektartas is elmaradt.
Telefont nem veszi fel, semmilyen közösségi oldalon nem talalom.
De ha bíróságra megyek vele akkor meg láthatási jogot kapna. Azt meg nem akarom hogy azzal a nővel legyen.
A láthatás jog, a tartásdíj fizetése pedig kötelesség. Nem függ össze a kettő.
Akkor is joga van látni, ha nem fizet gyerektartást, és akkor is kötelessége van fizetni, ha nincs láthatás joga.
Ő bepetelhet téged, ha nem adod oda a gyereket, ha el akarná vinni.
Te pedig bármikor beperelheted, ha nem fizet gyetektartást.
A kettő nem függ össze. Max bíróságon kívül egyezhet meg a 2 fél, hogy nem fizet gyerektartást, cserébe nem akarja látni a gyereket.
De hiába a szóbeli megegyezés, mert bíróságra ugyanúgy mehet mindkét fél, ha meggondolja magát. Hiszen az apának a bíróság előtt, vannak jogai és kötelessége. Mindkettő ugyanolyan fontos.
Neked pedig legyen egy kicsit több tartásod annál minthogy visszafogadnál egy olyan férfit, aki "kicsapong" csak azért, mert a gyereked apja.
Keress egy olyat aki szeret és megbecsül, mert ez a férfi sose fog téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!